Ziua perfectă a comunității: copiii din Lăpușata sărbătoresc sfârșitul vacanței cu distracție și veselie

În curtea Școlii Gimnaziale din Comuna Lăpușata, atmosfera a fost plină de bucurie și entuziasm, deoarece toți copiii din sate s-au adunat pentru a petrece o zi perfectă încheiată cu veselie, marcând astfel sfârșitul vacanței. Această inițiativă a adus o comunitate întreagă împreună și a creat amintiri de neuitat pentru copiii din zonă.

Jocurile pline de distracție, cum ar fi „Tic-tac Boom,” „Coada dragonului,” „Prenume-adjectiv,” „Tomato, tomato, ketchup,” „Oglinda,” și „Iepurașul,” au fost centrul atenției și au stârnit râsete și zâmbete atât la cei mici, cât și la cei mai mari. Copiii s-au implicat cu entuziasm, sărind, alergând și dansând cu mare poftă, transformând evenimentul într-o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Meritul pentru organizarea și succesul acestei distracții revine voluntarilor Bianca, Alessia, Răzvan și Andrei, care și-au dedicat timpul și efortul pentru a oferi copiilor o zi minunată. De asemenea, trebuie menționat și trainerul AGLT Mălina, care a contribuit la coordonarea evenimentului și la asigurarea faptului că totul a decurs fără probleme. Astfel de inițiative aduc comunitatea mai aproape și întăresc legăturile dintre membrii săi, oferind copiilor oportunitatea de a crea amintiri frumoase și de a se bucura de copilărie într-un mediu plin de bucurie și camaraderie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *