Sorin Vasilache, primarul Băilor Olănești, transmite un mesaj de încurajare și speranță pentru anul școlar 2023-2024

Primarul orașului Băile Olănești, Sorin Vasilache, a transmis astăzi un mesaj plin de deschidere și încurajare cu ocazia începutului noului an școlar, 2023 – 2024. Cu cuvinte pline de căldură și înțelegere, primarul Vasilache s-a adresat comunității școlare, oferindu-le sprijin și încurajare în această perioadă plină de speranță și emoții.

În discursul său, primarul Sorin Vasilache a subliniat importanța debutului anului școlar și a felicitat pe toți cei care au pășit în incinta școlii astăzi. A transmis urări de bine, sănătate și forță de muncă tuturor elevilor, cu accent pe cei mai mici care au început această călătorie a cunoașterii alături de dascălii lor. Mesajul primarului a fost plin de optimism și încurajare pentru toți elevii, dorindu-le un an școlar plin de realizări și note de 10.

Primarul nu a uitat să adreseze și urări părinților, chemându-i să fie răbdători și să arate înțelegere în sprijinul copiilor lor pe parcursul acestei călătorii educaționale. Mai mult, a recunoscut importanța cadrelor didactice și le-a transmis înțelegere și toleranță, subliniind astfel colaborarea esențială pentru a oferi educație de calitate.

Mesajul transmis de primarul Sorin Vasilache a reflectat angajamentul său față de comunitatea școlară și dorința de a contribui la succesul și dezvoltarea copiilor și tinerilor din orașul Băile Olănești. Prin acest mesaj, el și-a exprimat sprijinul pentru educație și a încurajat eforturile tuturor celor implicați în procesul educațional.

”Începutul anului școlar 2023 – 2024 ne oferă prilejul de a adresa urări de bine, sănătate și putere de muncă tuturor celor care astăzi vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici la început de drum, care vor descoperi alături de cadrele didactice tainele cărților și ale învățăturii. Tuturor elevilor le dorim un an școlar bun cu multe note de 10, părinților multă răbdare, iar profesorilor înțelegere și toleranță”, a transmis primarul orașului  Băile Olănești, Vasilache Vasile Sorin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *