S-a filmat un scurtmetraj la Voineasa, cu Olimpia Melinte în rol principal

La începutul acestei luni, la Voineasa, s-a filmat un scurtmetraj după un scenariu scris de Alexandra Lopotaru, împreună cu actrița Olimpia Melinte şi regizorul Andrei Ion. Unul dintre sponsorii principali din zonă a fost Asociația Descopera Voineasa.

Scurtmetrajul tratează trauma unui copil, vindecarea unui adult şi împăcarea cu trecutul şi rădăcinile noastre. Printre actori, pe lângă Olimpia, s-au mai numărat şi Daniel Hara, Bogdan Albulescu, Sasha Luca, Cătălina Marincescu şi Mira Haralambie. Printre membrii echipei de filmare s-au numărat Vlad Dinu, Robert Nițoi, Cristina Maria Nedeluş, Constantin Luca, Andrei Cioboată.

Proiectul a fost posibil doar cu ajutorul fetelor de la Pensiunea Lazăr – Voineasa, Andreea şi Alexandra, cărora le mulțumim public pentru toată implicarea şi dăruirea. Cei de la Volvo Car România ne-au asigurat maşina actorului principal, un accesoriu definitoriu pentru scurtmetraj, iar cei de la Tudor. Personal Tailor s-au ocupat impecabil de ținuta lui din film.

Nu au stat deoparte nici prietenii de la Maison Platanus, unde s-a filmat în piscină, noaptea, dar nici prietenii de la Casa Vox Montis, care ne-au ajutat cu logistica şi cu cel mai important aspect al scurtmetrajului: casa bătrânească, unde are loc toată acțiunea, vizavi de pensiune. Mulțumim pe această cale şi proprietarei, doamna Doina Lungu, pentru amabilitate şi acces.

A transmis Asociația Descoperă Voineasa.

Acrița Olimpia Melinte a mai transmis câteva cuvinte despre filmările de la Voineasa: „S-a întâmplat. Prin ploaie și soare. Cu program respectat și fără. Cu emoții de toate felurile. Cu drone, mașini, obiective care transformă timpul și spațiul, vaci, găini și secvențe regândite, că doar nu-i degeaba Mercur retrograd!

Realmente n-am știut în ce mă bag și nu știu cum aș fi scos-o la capăt fără echipa asta. Am râs mult împreună, probabil și de la tot stresul acumulat. Dar scurtmetrajul nostru s-a întâmplat. S-a filmat aproape în familie, iar Sasha a fost atât de implicat și a dat dovadă de multă răbdare și pasiune. Le mulțumesc tuturor! Și lor și celor care n-au fost acolo, dar ne-au susținut din umbră.

Pe platourile de filmare, la Voineasa, județul Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *