Echipa de tineret a SCM Râmnicu Vâlcea, succes categoric cu Corona Brașov. Mia Rădoi: ”Aportul fetelor a fost de 100%”

În a treia etapă a Campionatului Național de tineret, echipa feminină de handbal SCM Rm Vâlcea a obținut duminică o victorie categorică, 35-26 (16-11) cu Corona Brașov.

Formația antrenată de Mia Rădoi și Dana Joița a reușit duminică un meci excelent contra unui adversar puternic, Corona Brașov, care a apelat și la câteva jucătoare tinere de la prima echipă.

Echipa de tineret a Vâlcii a reușit un prim sfert de oră excelent, în care, cu o apărare eremtică și un atac bine elaborat s-a distanțat la 11-4 în minutul 14. Corona a reușit ulterior să echilibreze jocul, iar la pauză SCM conducea cu 16-11.

Repriza secundă a continuat în același mod, cu SCM Rm. Vâlcea la conducerea jocului, marcând gol după gol din toate pozițiile, astfel că scorul a luat proporții: 28-18 în minutul 48. S-a terminat 35-26 și junioarele de la SCM au sărbătorit pe parchetul Sălii Traian o victorie frumoasă.

Mia Rădoi: ”Felicit toată echipa, staff-ul și conducerea clubului”

Fosta internațională Mia Rădoi a încropit la Vâlcea o echipă redutabilă la tineret, cu multe junioare care pe viitor pot face pasul la prima echipă. Cel mai probabil, la cum arată lucrurile în acest moment, SCM se va bate cu șanse bune la o medalie la turneul final al Campionatului de Tineret.

Ne bucurăm pentru victoria de azi, una muncită, lucrul în echipă duce la succes, începând cu poarta și terminând cu oricine din atac, aportul lor a fost 100%, așa cum li se cere de fiecare dată. Îmi plac meciurile tari, sunt bune și pentru fete, sunt pregătitoare pentru viitor. Sezonul este lung, sper să nu avem parte de accidentări, ca să putem duce campionatul până la capăt cu aceste jucătoare. O să întâlnim echipe care vor apela și la jucătoarele senioare din prima ligă și pentru noi acesta este un motiv în plus pentru a ne ambiționa și a juca 100% până la capăt. Felicit toată echipa, începând cu fetele și nu în ultimul rând staff-ul tehnic și conducerea clubului pentru implicare” a declarat Mia Rădoi, antrenorul principal al echipei de tineret.

Echipa de tineret are două victorii din tot atâtea jocuri disputate în Grupa A a Campionatului de Tineret, care a rămas cu doar șase echipe, după ce CNE Vâlcea și CNE Sf. Gheorghe s-au retras. Primele patru clasate din grupă se califică la turneul final.

SCM Rm. Vâlcea: Tunariu, Zaharia – Grigore 6, Bălan 6, Avădanei 4, Micu 3, Oprea 3, Adam 3, Stroie 2, Băjenaru 2, Trușcă 2, Tâmplaru 2, Mușat 1, Brumaru 1. Antrenori: Mia Rădoi, Dana Joița

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *