Victorie zdrobitoare pentru tineretul de la SCM Râmnicu Vâlcea la Cisnădie. Antrenoarea Mia Rădoi: ”Am fost învățată cu primul loc”

Echipa de tineret a SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat luni, în deplasare la o diferență categorică, 50 – 18 (25-9) cu Măgura Cisnădie. 

Cum era de așteptat, tineretul condus de Mia Rădoi a avut luni un meci facil la Cisnădie, contra ultimei clasate din serie. După două reprize simetrice, ambele câștigate cu 25-9, SCM a făcut spectacol și a obținut un succes categoric, care a urcat-o pe primul loc în serie.

Tehniciana SCM-ului, Mia Rădoi și-a dorit un golaveraj bun la Cisnădie, care să ajute echipa în lupta pentru primul loc cu Baia Mare. ”Fetele se mișcă bine, doar că programul ne cam scoate din formă, avem un meci la două săptămâni și asta ne cam scoate din ritm. M-a interesat în primul rând apărarea, am vrut să facem și un pic de golaveraj, care ne ajută să terminăm pe primul loc. Am fost învățată cu locul 1 și îmi place să îmi mențin această dorință și ambiție. Fetele trebuie să aibă ambiție, dorință și sacrificiu, dacă nu le ai, nu prea poți avea pretenții la victorie” a declarat antrenoarea echipei de tineret a SCM Râmnicu Vâlcea, Mia Rădoi.

Mara Zaharia: ”Mă bucur mult că m-am întors acasă”

Portarul Mara Zaharia și-ar fi dorit un număr mai mare de jocuri în Campionatul Național de tineret. ”Numărul de jocuri este limitat, avem puține jocuri în campionatul acesta, dar trebuie să demonstrăm la fiecare meci și trebuie să jucăm bine. Ne antrenăm, timpul dintre jocuri este lung, dar mergem înainte și încercăm să facem o figură frumoasă la fiecare meci. Avem nevoie de mult mai multe meciuri. Echipa este foarte frumoasă, avem o atmosferă foarte plăcută la echipă. La Vâlcea este diferit pentru mine, aici am copilărit, am crescut și m-am dezvoltat profesional. Mă bucur mult că m-am întors acasă și sunt alături de fete, împreună vom lupta și vom încerca să facem o figură frumoasă de fiecare dată” a spus portarul Mara Zaharia.

Cele mai bune marcatoare au fost Mușat (8), Tușcă (7), Bălan (7), Oprea (6), Grigore (6). Portarul Tunariu a încheiat jocul cu un procentaj excelent, de 50% mingi apărate.

Cu patru victorii și o remiză din cinci meciuri, SCM Rm. Vâlcea este lider în Seria A, care a rămas cu doar șase echipe după ce echipele Centrelor de Excelență de la Rm. Vâlcea și Sfântu Gheorghe s-au retras din competiție. Primele patru echipe se califică la turneul final. Următoarea etapă este prograamtă pe 21 ianuarie 2024.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *