Primarul localității Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu, a primit oficial utilajele achiziționate în cadrul proiectului de întreținere a spațiului pescăresc

Primarul localității Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu, a primit oficial utilajele achiziționate în cadrul proiectului intitulat „Achiziția unui tractor cu accesorii specifice pentru întreținerea spațiului pescăresc Nicolae Bălcescu”.

Acest proiect a beneficiat de finanțare nerambursabilă prin intermediul Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020, în cadrul Strategiei de dezvoltare locală integrată a Asociației Grupul Local de Pescuit “LOTRU-OLT MIJLOCIU, Măsura 1 – Promovarea bunăstării sociale și a patrimoniului cultural (cod 109, 110).

Prin implementarea acestui proiect, au fost achiziționate următoarele echipamente: un tractor New Holland de 110 CP, un tocător de crengi cu braț, o remorcă basculabilă și o vidanjă. Valoarea totală a proiectului a fost de 830.758,93 lei, din care finanțarea nerambursabilă a fost de 818.858,93 lei, iar cofinanțarea din bugetul local a fost de 11.900 lei.

Utilajul nou-nouț va fi folosit pe tot parcursul anului în diverse activități, inclusiv săparea rigolelor și distribuirea materialului pietros în sezonul estival, precum și în deszăpezirea iernii.

 

1 thought on “Primarul localității Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu, a primit oficial utilajele achiziționate în cadrul proiectului de întreținere a spațiului pescăresc

  1. Cum, poti sa il folosesti in alte scopuri?! La Ghioroiu, au in tractor zice ca pentru urgente, dar nu-l folosesc in alte scopuri, cica nU au voie! Voie ca voie, dAr nU bani pentru combustibil ….Cred ca, cel prezentat va macina numai creci, …. va sta in soare sa-i treaca vremea siapoi, il vom scoate la licitatie….

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *