Gala Aniversară ‘Florin Zamfirescu’: Casa de Cultură din Călimănești sărbătorește 54 de ani de cultură

Orașul Călimănești se pregătește pentru un eveniment de excepție în data de 19 noiembrie, când Casa de Cultură ‘Florin Zamfirescu’ își deschide porțile pentru a sărbători 54 de ani de existență. Coordonată de Departamentul Cultural al Primăriei, această gală aniversară promite să fie o experiență deosebită, îmbinând eleganța cu emoția pentru a marca istoria culturală bogată a localității.

 

Programul detaliat:

16:00 – Expoziție Fotografică și Gânduri Aniversare

Invitații sunt invitați să facă o călătorie în timp, să exploreze și să simtă pulsul celor 54 de ani de existență printr-o expoziție fotografică captivantă. Aceasta va ilustra momentele de strălucire și evenimentele semnificative care au marcat evoluția culturală a Casei de Cultură ‘Florin Zamfirescu’. Gândurile sincere rostite la aniversare de către cei care au contribuit la construirea acestei povești culturale vor completa atmosfera cu o doză specială de nostalgie și recunoștință.

17:00 – Euphonia Show

Filarmonica ‘Ion Dumitrecu’ din Râmnicu Vâlcea, sub bagheta talentatului dirijor Aurel Poenaru, va oferi publicului ‘Euphonia Show’. Acest spectacol extraordinar promite să aducă și mai multă strălucire sărbătorii culturale. În cadrul acestui eveniment special, trecutul și prezentul se vor împleti într-un spectacol deosebit de emoționant, reprezentând o călătorie muzicală prin istoria culturală a comunității.

 

„Vă așteptăm cu bucurie și entuziasm!”, transmit organizatorii Departamentului de Cultură al Primăriei orașului Călimănești.

Această ocazie unică oferă comunității locale și celor din împrejurimi șansa de a participa la un eveniment plin de farmec, dedicat celebrării și împărtășirii bucuriei unei istorii culturale care a contribuit la definirea identității locului.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *