Primarul Gheorghe Gîngu anunță succesul extinderii rețelei de gaz și promite lupta pentru proiecte și fonduri nerambursabile

 

În comuna Bujoreni, lucrările de branșare a localității la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt în plină desfășurare, marcând un pas important pentru comunitate. Primarul Gheorghe Gîngu se declară mulțumit de succesul obținut după depășirea unor obstacole semnificative și eforturi considerabile, subliniind importanța acestei realizări pentru locuitorii celor șapte sate ale localității: Bujoreni, Olteni, Malul Alb, Malul Vârtop, Bogdănești, Lunca și Gura Văii. Rețeaua de gaze naturale va avea o lungime de 29 de kilometri, oferind astfel posibilitatea de extindere în viitor.

Primarul Gheorghe Gîngu a subliniat importanța acestei etape: „După multe piedici și eforturi susținute, astăzi am reușit să dăm startul lucrărilor de extindere a rețelei de gaz pentru satul Bogdănești, comuna Bujoreni. Putem realiza multe în localitatea noastră dacă pur și simplu suntem lăsați să ne facem treaba. Noi vom continua să luptăm pentru fiecare proiect și pentru a atrage cât mai multe fonduri nerambursabile la Bujoreni. Doamne ajută!”.

În lumina acestei investiții, echipa din primărie promite să continue eforturile pentru a aduce mai multe proiecte benefice și fonduri nerambursabile în zonă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *