Portarul Daciana Hosu va juca din sezonul următor la CSM București

După trei ani petrecuți la SCM Râmnicu Vâlcea, portarul Daciana Hosu va juca din sezonul viitor la CSM București, echipă alături de care poate juca în Liga Campionilor.

Liderul detașat al Ligii Naționale, CSM București a anunțat vineri transferul portarului de la SCM Rm. Vâlcea, Daciana Hosu (25 de ani), portar de națională. Aceasta va ajunge la campioana României din vara lui 2024, după ce a semnat un contract valabil pe doi ani.

După doi ani și jumătate foarte buni la SCM, Dacianei Hosu este convocată constant la națională și acum a prins lotul lărgit al pentru Campionatul Mondial de handbal din Norvegia, Danemarca și Suedia.

„Sunt mândră că voi face parte din acest proiect și mă bucur că CSM București a avut încredere în mine și mi-a oferit această oportunitate. Îmi doresc să îmi aduc aportul la maxim pentru îndeplinirea obiectivelor echipei și sunt sigură că vom realiza lucruri extrem de frumoase”, a transmis Daciana Hosu pentru siteul oficial al CSM București.

Ea evoluează la SCM din 2020, perioadă în care și-a făcut cu brio datoria pentru echipa vâlceană. Cu siguranță, oportunitatea de a juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor a cântărit decisiv în decizia lui Hosu de a semna cu CSM București.

Conducerea clubului vâlcean este în discuții avansate un portar cu experiență, care să vină în vară la Vâlcea lângă Raluca Kelemen, portarul care rămâne sub contract cu SCM.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *