Primarul Robert Schell din Brezoi, angajament pentru educație: condiții moderne pentru toți elevii

În localitatea Brezoi, un proiect ambițios intitulat „Dezvoltare durabilă și creșterea calității vieții” primește impuls prin alocarea de fonduri europene. În cadrul acestui proiect, se planifică modernizarea și dotarea laboratoarelor de la Școala Generală, care deservește clasele V – VIII. Cu o investiție estimată la 600 de mii de lei și finanțare asigurată prin Programul Operațional Regional (POR), instituția de învățământ va fi echipată cu laptopuri, videoproiectoare, materiale pedagogice și aparatură de pregătire a elevilor. Implementarea acestui proiect are ca obiectiv îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de învățare la Școala Generală, cu perspectivele creșterii performanțelor elevilor.

Ca o concluzie, trebuie spus că la Brezoi s-a reușit să se creeze un mediu educațional de calitate pentru cei peste 1200 de copii, în licee, școli și grădinițe. În acest sens, Primarul din Brezoi, Robert Schell, a finalizat recent construcția unei noi grădinițe moderne, alături de cea deja existentă. De asemenea, în oraș funcționează Liceul Gheorghe Surdu, unul dintre cele mai performante licee din județ. Cu rezultate deosebite la Bacalaureat în ultimii 10 ani, liceul reprezintă o sursă de mândrie pentru comunitatea locală.

Paralel cu aceste realizări, primarul Robert Schell și echipa sa se implică activ în proiecte destinate tinerilor din Brezoi. Prin intermediul finanțării europene, se ridică o nouă clădire în incinta Liceului Gheorghe Surdu, destinată să adăpostească o sală modernă de educație fizică și sport, alături de șase laboratoare bine echipate. De asemenea, baza sportivă a orașului se va îmbogăți cu construcția unui bazin de înot acoperit, dotat cu facilități adecvate pentru cursuri de înot destinate elevilor.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *