Ședință organizatorică la AUR Vâlcea | Partidul radical îi primește pe Muhammad Murad și Sorin Constantinescu

Miercuri, 15 noiembrie, în Râmnicu Vâlcea, a avut loc prima întâlnire de Comitet de Coordonare Zonală a AUR, condusă de Vicențiu Mocanu și de președintele județean Antonio Popescu.

La ședință au participat numeroși președinți și reprezentanți de organizații locale, numărul lor fiind peste 80. Organizația municipală Râmnicu Vâlcea nu a participat, dar va face o întâlnire separată. Din câte a relatat Jurnalul Olteniei, reprezentanții AUR ar fi discutat probleme organizatorice și au făcut calendarul pentru inițiative și activități politice.

Oameni cunoscuți de afaceri s-au înscris de curând în partidul radical de dreapta AUR

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer, Sorin Ilieşiu.

Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă.

E o zi frumoasă astăzi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puţin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională. – a declarat liderul partidului AUR, George Simion, la conferință.

Totuși, după doar 3 zile de la înscriere, omul de afaceri implicat în jocuri de noroc, Sorin Constantinescu, s-a retras din formațiunea politică AUR.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Constantinescu afirmă că a decis să facă ”un pas înapoi”, pentru că nu vrea ca prezența sa în viața publică să afecteze ”liniștea familiei”.

Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă.

De aceea, pentru că prețuiesc fericirea și liniștea familiei mele dincolo de orice, și nu vreau că prezența mea în viața publică să îi afecteze în nici un fel am decis să fac un pas inspoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici! Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase dar consider că nu sunt pregătit să fac acest pas! – a transmis omul de afaceri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *