Senatorul Claudia Banu susține siguranța minorilor în mediul online la întâlnirea regională a OFL Sud-Vest Oltenia

 

Senatorul liberal Claudia Banu a participat la întâlnirea regională a Organizației Femeilor Liberale  Sud-Vest Oltenia, desfășurată la Drobeta Turnu Severin, în data de 17 noiembrie 2023. Evenimentul a fost coordonat de președinta OFL Mehedinți, Daniela Surca, și de secretarul general al OFL, senatoarea Stela Firu.   În cadrul întâlnirii regionale, participanții au avut oportunitatea de a discuta despre temele de actualitate, noutățile legislative și de a stabili agenda pentru perioada următoare.

Claudia Banu a subliniat importanța acestei platforme pentru schimbul de idei și colaborare între structurile liberale. De asemenea, senatorul a folosit ocazia pentru a aduce în atenția publicului o campanie națională inițiată de Organizația Femeilor Liberale, care vizează siguranța minorilor în mediul online. În acest context, Claudia Banu a menționat că există un proiect de lege depus în acest sens, prin care se propune ca copiii să poată accesa internetul doar cu acordul parental. Îndemnând participanții și publicul larg, Claudia Banu a invitat oamenii să susțină această inițiativă prin semnarea petiției disponibile la link-ul: https://campanii.pnl.ro/protejam-copiii-online/ 

 

”Vineri, 17 noiembrie2023,  împreună cu doamnele liberale din Vâlcea, am participat la întâlnirea regională a OFL Sud-Vest Oltenia, organizată la Drobeta Turnu Severin.

Gazdele noastre, coordonate de președinta OFL Mehedinți, Daniela Surca și de secretarul general al OFL, senatoarea StelaFiru, au organizat un eveniment deosebit, în cadrul căruia structurile noastre au avut posibilitatea să discute despre temele de actualitate, noutăți legislative și să stabilească agenda pentru perioada următoare. Lucrările acestei întâlniri regionale s-au desfășurat în prezența președintelui PNL Nicolae Ciucă și președintei OFL, Nicoleta Pauliuc.

Este un prilej pentru mine să vă reamintesc că Organizația Femeilor Liberale are în derulare o campanie națională referitoare la siguranța minorilor în mediul online, având un proiect de lege depus în acest sens, prin care copiii să poată accesa internetul doar cu acordul parental. Cei care nu ați semnat încă pentru această inițiativă, vă invit să o faceți pe link-ul de mai jos:

https://campanii.pnl.ro/protejam-copiii-online/ ”, a precizat senatorul liberal Claudia Banu

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *