54 de ani de evoluție culturală: aniversarea Casei de Cultură ”Florin Zamfirescu” din Călimănești

Un eveniment memorabil, plin de recunoștință și emoție, la Casa de Cultură ‘Florin Zamfirescu’ din Călimănești

Într-o duminică plină de bucurie și anticipare, la 19 noiembrie, comunitatea Călimănești a celebrat aniversarea a 54 de ani de existență a Casei de Cultură „Florin Zamfirescu”. Evenimentul a adus împreună personalități valoroase și oameni pasionați care au contribuit la evoluția instituției de-a lungul timpului.

Primarul Florinel Constantinescu a deschis cu eleganță sărbătoarea aniversară, subliniind impactul și contribuția deosebită a Casei de Cultură în viața comunității. Pasiunea și devotamentul au fost evidențiate în cuvintele de apreciere rostite de participanți, care au condus destinul cultural al acestei instituții.

Mărturisirile oamenilor și relatări din trecut au readus în lumină momente semnificative care au definit Casa de Cultură ca un epicentru al creativității și pasiunii pentru artă și cultură. Acordarea diplomelor aniversare a fost o formă de recunoaștere a contribuției valoroase a membrilor importanți ai comunității culturale.

Expoziția fotografică din holul Casei de Cultură a adus în prim plan amintiri reprezentative din activitatea instituției, subliniind transformările și realizările de-a lungul timpului.

Evenimentul a fost încununat de spectacolul „Euphonia Show”, sub bagheta dirijorului Aurel Poenaru, oferind o adevărată încântare tuturor participanților.

Organizatorii Departamentului de Cultură al Primăriei orașului Călimănești transmit mulțumiri tuturor celor care au fost parte din această sărbătoare. Prezența lor reprezintă o susținere și apreciere valoroasă pentru această instituție culturală care a reușit să devină nu doar un spațiu fizic, ci și un loc special plin de istorie și tradiție culturală.

 

Casa de cultură “Florin Zamfirescu” în zi aniversară

Astăzi, 21 noiembrie,  Casa de cultura “Florin  Zamfirescu “ împlinește 54 de ani de existență. Cu bucurie și emoție, am anticipat această  sărbătoare duminică, 19 noiembrie, aducând laolaltă oameni valoroși  care au contribuit la povestea și evoluția în timp a acestei instituții de cultură. Recunoștința și emoția au fost elementele principale ale acestui eveniment deosebit. Prin cuvinte pline de apreciere, dl primar Florinel Constantinescu,  a deschis cu eleganță această sărbătoare aniversară subliniind  importanța și contribuția deosebită a Casei  de cultură în viața comunității noastre. Au urmat momente în care am avut privilegiul să ascultăm relatări din partea oamenilor care prin pasiune și dăruire au  condus destinul cultural al acestei instituții. Mărturisirile lor la ceas aniversar au readus în lumină momente semnificative și întâmplări trăite care au definit acest loc ca un epicentru al creativității și pasiunii pentru artă și cultură. Acordarea diplomelor aniversare a fost un mod de recunoaștere  și apreciere a  contribuției  valoroase a acestor acestor membri importanți ai comunității noastre culturale. Fiecare diplomă a fost o manifestare a recunoștinței noastre pentru devotamentul și dedicarea lor în a reprezenta și a îmbogăți această instituție. Astfel, am celebrat nu doar renașterea fizică a acestui spațiu cultural ci și pe cei care au făcut din ea un loc special. Un alt moment semnificativ al acestui eveniment a fost reprezentat de o expoziție fotografică, deschisă în holul Casei de cultură,  care a adus în prim plan momente reprezentative din activitatea instituției. Evenimentul a fost întregit de spectacolul  “Euphonia Show” dirijat de Aurel Poenaru, o  adevărată încântare pentru toți cei prezenți în cadrul acestei sărbători aniversare. Mulțumim tuturor celor care ați fost parte din aceasta sărbătoare. Prezența dvs. este o dovadă de susținere și apreciere a acestei instituții culturale”,  transmit organizatorii Departamentului de Cultură al Primăriei orașului Călimănești.

default

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *