Investiții de amploare în Drăgoești: primarul Gheorghe Melente anunță asfaltarea drumurilor locale

Într-un pas semnificativ către modernizarea infrastructurii, primarul Gherghe Melente din Drăgoești a semnat contractul de finanțare pentru un nou proiect, având la bază fonduri alocate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Proiectul recent aprobat, demarat în colaborare strânsă cu colegii din aparatul administrativ, vizează asfaltarea unor drumuri de interes local cu o lungime totală de 3,850 kilometri. Printre străzile beneficiare se numără Ungureanu Grigore, Cerbilor, Fantanilor, Spitalului/La Cuci, Bacanu, La Lei, Crangului, Garlei, Trandafirilor și Trestiei. Pe întreaga lungime a acestor artere, se vor construi șanturi betonate, acostamente și podete, pentru a asigura nu doar un carosabil modern, ci și condiții de circulație sigure.

„Valoarea totală a proiectului se ridică la 9.764.811,00 lei,” a transmis primarul Gherghe Melente, subliniind importanța acestor investiții în dezvoltarea durabilă a comunității. Această inițiativă se aliniază strategiei locale de îmbunătățire a infrastructurii, aducând beneficii atât în ceea ce privește mobilitatea, cât și calitatea vieții pentru locuitorii din Drăgoești. Cu semnarea contractului de finanțare, administrația locală își confirmă angajamentul ferm pentru modernizarea localității, deschizând drumul așezării lui Mihai Viteazul către un mediu local mai prosper și mai eficient.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *