SCM câștigă italienește cu Bascov. Gol de senzație pentru juniorul Vlad Ionescu

SCM Rm. Vâlcea a câștigat italienește, scor 1-0 în Zăvoi cu Unirea Bascov și astfel și-a consolidat locul de play-off în Seria 6 din Liga 3.

Echipa lui Gabi Mangalagiu a reușit a treia victorie consecutivă în Liga 3, după victoria din etapa a 14-a, 1-0 pe Stadionul Municipal contra Unirii Bascov. Vâlcenii au avut o primă repriză bună, în care au dictat ritmul jocului. Juniorul SCM-ului, Vlad Ionescu a înscris un gol superb, șut la vinclu de la 25 de metri și tabela s-a dezghețat în minutul 28. Până la pauză, vâlcenii se puteau desprinde, dar Tilioiu a ratat o ocazie uriașă. Cursul jocului s-a schimbat în partea secundă.  După pauză, Bascovul a fost ceva mai periculoasă, dar portarul Gherguș a rezolvat bine o situație dificilă. Din minutul 66, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după un roșu direct văzut pentru fault în postură de ultim apărător.

SCM s-a apărat ermetic pe parcursul reprizei secunde și și-a atins scopul, acela de a lua cele trei puncte. Are trei victorii consecutive, iar în ultimele două jocuri nu a încasat gol. Echipa lui Gabi Managalagiu a urcat pe locul 3 și pas cu pas se apropie de obiectivul propus de jucători, intrarea în play-off.

SCM: Gherguș – L. Săraru, I. Săraru, Lăzărescu, Roșianu (I. Lazăr 82) – V. Ionescu, Ov. Popescu – Trașcă, B. Geantă (Neacșu 82), Cruceru (Ghighilicea 82) – Tilioiu (Ceapă 64).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *