Seară de film și bucurie pentru copiii Parohiei Vlădești: o experiență memorabilă în spiritul ”Nașterii Domnului”

Într-o atmosferă plină de bucurie și căldură, copiii Parohiei Vlădești au avut parte de o seară de neuitat în data de 25.11.2023, marcată de proiecția filmului animat „Primul Crăciun”. Pe lângă povestea captivantă a filmului, cei mici au fost întâmpinați cu delicii precum gogoși, popcorn, covrigei, suc, apă plată și, desigur, multă dragoste.

Evenimentul, inițiat de către părintele paroh Andrei-Ovidiu Leonte și părintele coslujitor Marius-Colia Moscalu, în colaborare cu dedicatul grup de voluntari al parohiei, a avut ca scop principal familiarizarea copiilor cu semnificația profundă a sărbătorii „Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos”. Oamenii inimoși din comunitate au dorit să ofere nu doar divertisment, ci și oportunitatea de a înțelege în profunzime mesajul adus de Nașterea Domnului.

În spiritul socializării și comunicării, seara a reprezentat nu doar un moment de distracție, ci și un prilej de a încuraja cunoașterea și respectarea sfintelor sărbători. Cu toții au contribuit la crearea unei atmosfere calde și prietenoase, în care copiii au avut ocazia de a simți bucuria și sensul autentic al sărbătorii de Crăciun.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune educativă în care copiilor le-a fost explicată semnificația profundă a sărbătorii „Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos”. Părintele paroh Andrei-Ovidiu Leonte a subliniat importanța aducerii la cunoștința celor mici a mesajului trăit în această perioadă specială a anului.

În continuarea pregătirilor pentru marea sărbătoare, fiecare duminică după Sfânta Liturghie este dedicată repetițiilor pentru programul de colinde ce va avea loc în ziua de 25.12.2023, începând cu orele 11:30, la Parohia Vlădești. Comunitatea își așteaptă cu drag toți cei interesați să participe și să se bucure de glasurile cristaline ale copiilor, un adevărat dar în așteptarea Nașterii Mântuitorului.

Cu inimile deschise și spiritul plin de generozitate, părintele paroh Andrei-Ovidiu Leonte îi invită pe toți cei dornici să se alăture acestei frumoase tradiții, într-o atmosferă îmbibată de trăiri autentice și emoții pline de sens.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *