Halterofilele Andrada Bulai și Mihaela Bușe, medaliate la Campionatul Național de Tineret

Halterofilii de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea au obținut rezultate foarte bune în finalele Campionatului Național de Tineret care s-au desfășurat în perioada 21-24 noiembrie, la Bistrița. 

Sportivii pregătiți de Daniel Moldovan s-au întors cu șase medalii de la Campionatul Național de Haltere pentru tineret.  Astfel, Andrada Bulai a adus trei medalii de aur la categoria 81 kg, iar Mihaela Bușe a reușit trei medalii de argint la categoria 87 kg.  La început de drum, Darius Buzatu a avut și el evoluții apreciate, a avut trei clasări pe locul 7, iar de anul viitor se anunță un pretendent la medalii.

Cu aceste 6 medalii, secția de haltere a C.S. Chimia Rm. Vâlcea a ajuns în acest sezon la un bilanț de 15 medalii obținute la campionatele naționale începând de la categoria de vârstă juniori 1 și până la seniori. S-au câștigat 6 medalii la seniori, 6 medalii la tineret, 3 medalii la  juniori 1. În plus, s-au bifat și  două participări la Campionatul European de juniori și tineret prin Andrada Bulai și Mihaela Bușe, care anul viitor pot ataca podiumul european. Andrada a fost convocată recent și la lotul național de juniori 1 și tineret.

”Mulțumesc pe această cale Federației Române de Haltere pentru încrederea acordată! Mulțumesc conducerii C.S. Chimia Rm. Vâlcea, implicit doamnei director Lelioara Alexandrescu pentru întreaga susținere pe tot parcursul acestui an! În anul viitor cu siguranță vom și mai puternici” a declarat antrenorul secției de haltere de la CS Chimia, Daniel Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *