Povești din Bunești: un eveniment de 1 Decembrie dedicat eroismului și identității culturale

În lumina Zilei Naționale a României, localitate Bunești își deschide inima și porțile pentru o poveste memorabilă, ce va rămâne vie în sufletele tuturor. Începând cu ora 11:00, cetățenii din localitate și din împrejurimi sunt așteptați cu brațele deschise la Căminul Cultural Bunești pentru un eveniment de excepție: „Povești din Bunești”.

Sub genericul acestui eveniment captivant, o poveste unică se va desfășura începând cu piesa de teatru emoționantă, „Povestea unicornului singur”, care va aduce la viață magia și imaginația într-un mod spectaculos.

Dar povestea continuă și după cortina teatrului, căci toți cei prezenți vor fi invitați de către organizatori să participe la o slujbă de Te Deum, ce va onora eroii neamului românesc. Locul sacru pentru această ceremonie de recunoaștere va fi Muzeul Satului, o comoară culturală a comunității.

La final, gustul autentic al tradiției românești va fi savurat prin bucate alese, pregătite cu grijă pentru a încânta simțurile participanților.

„Povești din Bunești” nu este doar un eveniment, ci și un proiect cu suflet, finanțat prin Corpul European de Solidaritate, pus în aplicare de tineri, despre tineri și, în egală măsură, despre trecut și identitate culturală.

Primarul localității Bunești, Viorel Radi, transmite un apel cald către toți cei interesați: „Vă așteptăm, cu drag, să fiți alături de noi în această zi plină de povești și emoții!”. O zi în care localitate Bunești își deschide sufletul pentru a crea împreună o nouă pagină a istoriei locale, sub semnul patriotismului și al identității culturale.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *