George Simion declară război corupției: critică aprig politicienii și anunță candidații AUR pentru alegerile europarlamentare și locale

Joi, 30 noiembrie 2023, Râmnicu Vâlcea – George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a stârnit emoții puternice în cadrul unui eveniment desfășurat la Râmnicu Vâlcea, unde AUR a prezentat candidații săi pentru alegerile europarlamentare și candidatul la Primăria municipiului, omul de afaceri vâlcean Vicențiu Mocanu.

Într-o declarație plină de pasiune, Simion a criticat fără menajamente politicienii corupți și hoți care au condus țara în ultimii 30 de ani. „Avem oameni care ne vor face mândri, oameni care știu ce este de făcut, și oameni care vor face pașii necesari,” a declarat liderul AUR. Acesta a făcut apel la lupta împotriva „minților bolnave” de la Bruxelles și a politicienilor corupți care conduc țara.

Simion și-a exprimat convingerea că AUR va câștiga alegerile europarlamentare din 2024, afirmând că aceasta este „singura soluție și poate ultima alternativă pentru această națiune.” În discursul său, a subliniat importanța alegerilor locale din 2024 și a promis să facă „revoluție democratică” în țară,  negând totodată intenția de a deveni președintele unui partid-balama, care să oscileze între diferiți „tâlhari”.

Președintele AUR a făcut apel la schimbare și la înlăturarea „clasei politice disperate” care a condus România și a pledat pentru o Românie mai bună. „Ne-au condus prea mult în acești 33 de ani oameni care nu au fost în stare să facă nimic în viață,” a spus Simion.

În ceea ce privește candidatul AUR la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu, acesta a fost prezentat ca un antreprenor cu experiență, având 500 de salariați și dorința de a schimba comunitatea. Simion a asigurat că AUR va aduce în fața românilor oameni care nu au venit să se îmbogățească din politică și care au demonstrat capacitatea de a face schimbări pozitive în comunitățile lor.

Cu un apel la „luptătorii” pentru o Românie mai bună, George Simion a încheiat un discurs care a ridicat întrebări critice și a deschis calea către o campanie politică plină de provocări și schimbări radicale în 2024.

Vicențiu Mocanu, candidat AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, adresează nemulțumirile și propune schimbarea

Într-un discurs susținut în fața a peste 700 de membri și simpatizanți AUR, Vicențiu Mocanu, propus de partid pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea, a adus în prim-plan nemulțumirile comunității și a pledat pentru schimbarea necesară.

Mocanu a început prin a sublinia absența sa din lumea politică tradițională, afirmând că nu este un politician, ci mai degrabă un bun administrator, dornic să se implice în transformarea orașului. A transmis determinarea de a face tot posibilul pentru a concretiza această viziune administrativă.

În contextul întâlnirilor avute cu membrii comunității, Mocanu a evidențiat un sentiment general de nemulțumire. Această constatare l-a determinat să își asume o poziție activă și să își anunțe candidatura pentru funcția de primar al orașului. În discurs, a fost exprimată convingerea că schimbarea este imperativă, dat fiind că Râmnicu Vâlcea se află de mai bine de 14 ani pe antepenultimul loc din România din punct de vedere economic.

Candidatul AUR a abordat problema emigrării, menționând că anul trecut 5000 de persoane au părăsit Vâlcea din cauza lipsei locurilor de muncă bine plătite. A subliniat importanța aducerii unei schimbări reale și viabile, propunând AUR ca soluție la această situație.

Nemulțumirea față de gradul de corupție a fost adusă în discuție, iar Mocanu a evidențiat cu regret faptul că Râmnicu Vâlcea este singurul municipiu reședință de județ cu un primar condamnat, menționând că este timpul pentru o alternativă reală:

De mai mult de 14 ani sub această conducere pe care o are municipiul și județul, suntem din punct de vedere economic pe antepenultimul loc din România. Ce să facem? Să le dăm girul nostru și să fim pe ultimul loc din România? Nu cred că merităm ultimul loc. Vâlcea și noi merităm mult mai mult. Anul trecut din Vâlcea au emigrat 5000 de persoane tocmai pentru că nu s-au creat locuri de muncă bine plătite și copiii noștri, tinerii noștri nu au de ce să vină aici. Atunci răspunsul este că AUR și noi suntem singura variantă viabilă și reală pentru a produce această schimbare. Aud în fiecare zi că suntem nemulțumiți de gradul de corupție. Din păcate, vreau să vă spun că suntem singurul municipiu reședință de județ care avem un primar condamnat; încă mai este, ne pare rău, vrem altceva. Suntem singura variantă reală de a produce schimbarea, AUR” , a spus candidatul AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

În concluzie, discursul lui Vicențiu Mocanu a marcat o abordare sinceră, plină de determinare și angajament față de nevoile comunității. Candidatul AUR a adus în prim-plan promisiunea schimbării și a luptei împotriva corupției, consolidându-și astfel poziția în cursa pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *