SCM Rm. Vâlcea câștigă cu Curtișoara și urcă pe locul 2 în Liga 3. Echipa lui Mangalagiu, tot mai aproape de play-off

SCM Rm. Vâlcea a urcat pe locul 2 în seria din Liga 3, după victoria de vineri, din Zăvoi, 2-0 cu Oltul Curtișoara, în meci contând pentru etapa 15. 

Echipa lui Gabi Mangalagiu a atacat din start, decisă să rezolve rapid conturile, dar transversala s-a opus de 3 ori, Cruceru fiind principalul ghinionist. Până la urmă, confirm cursului jocului a venit golul din minutul 23 reușit de Vlad Ionescu, care a reușit să deschidă scorul cu o lovitură de cap.  Tilioiu și Cruceru au mai avut două ocazii, iar la pauză SCM a intrat în avantaj minim, 1-0.

Vâlcenii au avut ocazii și în partea secundă, dar Cruceru și Ghighilicea nu au fructificat. În prelungiri, Grigore Ceapă a punctat pentru 2-0.

Pentru trupa din Zăvoi a fost a patra victorie consecutivă. SCM are șanse mari să ierneze pe locul 2, o mai poate depăși doar Dăeștiul, dacă echipa lui Marius Vlădoi câștigă sâmbătă acasă la minim două goluri cu Sporting Roșiori.  Cu trei etape rămase de disputat din sezonul regular, care se vor disputa anul viitor, SCM este cu un pas și jumătate pe locurile de play-off.

Învinsă cu 0-4 la Turnu Măgurele, Flacăra Horezu a bifat a doua înfrângere la rând, este pe locul 5, dar rămâne în cursa pentru play-off. Trupa lui Cătălin Bucă este în luptă cu Vedița și Roșiori, ultima păstrând șanse doar dacă nu pierde la Dăești.

SCM: Gherguș – Ionescu, Lăzărescu, I. Săraru, Roșianu – Ov.Popescu, Trașcă – Georgescu, B. Geantă, Cruceru – Tilioiu. Au mai jucat: Simeanu, Ghighilicea, Turcu, Neacșu, Ceapă.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *