Primarul Toma Peștereanu anunță proiectul cadou de Moș Nicolae: un parc fotovoltaic pentru comunitatea din Costești

Primarul localității Costești, Toma Peștereanu, anunță cu entuziasm o nouă realizare în beneficiul comunității. Într-un mesaj plin de satisfacție, el aduce în atenția locuitorilor un proiect recent depus, constituit ca un cadou special de Moș Nicolae pentru comunitate.

Proiectul se axează pe construirea unui parc fotovoltaic, având ca scop acoperirea întregului consum de energie al Unității Administrativ-Teritoriale Costești. Acesta va asigura necesarul de energie pentru iluminatul public și clădirile publice, inclusiv cămine culturale, baza sportivă, primăria și altele. Primarul subliniază angajamentul său pentru acțiuni concrete și eficiente, adăugând că este vorba despre fapte, nu doar vorbe.

Această inițiativă evidențiază preocuparea primarului Toma Peștereanu pentru dezvoltarea durabilă a comunității și asigurarea unei surse de energie prietenoase cu mediul.

„Încă un proiect depus, un cadou de Moș Nicolae pentru comunitatea noastră. Am reușit depunerea unui proiect care vizează construirea unui parc fotovoltaic, acoperind astfel consumul total al energiei folosite de UAT Costești: iluminat public, clădiri publice (cămine, baza sportivă, primărie, etc.). Fapte, nu vorbe!”, spune primarul localității Costești, Toma Peștereanu.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *