Modernizare în parcul auto al localității Mihăești – administrația locală primește al treilea utilaj de ultimă generație

Investiții masive în infrastructură cu ajutorul fondurilor nerambursabile POPAM

Administrația locală din Mihăești a adus un suflu proaspăt parcului auto, implementând o serie de îmbunătățiri semnificative. Într-o mișcare surprinzătoare, chiar de Moș Nicolae, a fost livrat noul utilaj Multihog, achiziționat cu sprijinul financiar al fondurilor nerambursabile POPAM.

Acesta marchează al treilea adaus de vârf la cele deja existente, alături de un tractor și un buldoexcavator, toate achiziționate în acest an cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Primarul Constantin Bărzăgeanu a declarat cu entuziasm: „Astăzi am fost martorii unei livrări spectaculoase – utilajul Multihog, achiziționat cu sprijinul fondurilor POPAM. Acesta se alătură celorlalte două achiziții remarcabile, tractorul și buldoexcavatorul. Mulțumesc tuturor salariaților pentru efortul lor remarcabil și implicarea deplină în aceste proiecte de modernizare!”

Mihăeștiul își consolidează astfel poziția în rândul comunităților autonome, iar administrația locală demonstrează o abordare strategică în gestionarea resurselor pentru beneficiul comunității.

Modernizarea parcului auto reprezintă doar un pas înainte din seria de proiecte menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor și să facă din Mihăești un exemplu de dezvoltare urbană durabilă.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *