Rezultate excelente pentru scrimerii de la Chimia.  Antrenoarea Luminița Nițoi: ”Remarc dorința și tenacitatea echipei”

Antrenoarea secției de scrimă de la CS Chimia, Luminița Nițoi este mulțumită după rezultatele obținute de sportivii săi în luna noiembrie.

Astfel, elevii Luminiței Nițoi au obținut medalii de argint și bronz la două competiții internaționale, la Shumen (Bulgaria) și la Timișoara. Au fost două competiții de înalt nivel, cu peste 300 de sportivi din România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Turcia, Spania și Suedia. Sportivii Mircea Mărgăritescu cu argint și Vlad Nasture cu bronz au urcat pe podiumurile competițiilor, însă evoluții remarcabile au avut și Erik Binder (dublu campion național) sau Robert Cătănescu (câștigător al cupei de la Shumen-Bulgaria).

”Remarc dorința și tenacitatea echipei mele, atât pe plan intern cât și pe cel internațional.  Ne vom pregăti în continuare, plănuim să mergem într-un cantonament fizic specific în această lună, urmând să revenim apoi în sala de scrimă, pentru a da startul noului sezon competițional. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi, în special directoarei de la CS Chimia, profesoara Lelioara Alexandrescu pentru tot sprijinul acordat” a spus antrenoarea secției de scrimă, Luminița Nițoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *