Vaideenii își deschid porțile sufletului în seara de Crăciun: colind sub lumina stelelor

Vaideeni, perla tradițiilor și a bucuriilor autentice, se pregătește pentru o seară de excepție în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2023, la Căminul Cultural „Vartolomei Todeci”, începând cu ora 19:00. Într-o atmosferă plină de tradiție, unde Crăciunul devine cu adevărat acasă, colindul va răsuna în inimile tuturor.

Evenimentul este pus în scenă cu măiestrie de către Consiliul Local Vaideeni, împreună cu Primăria comunei, Școala de Arte Vaideeni și Ansamblul „Miorița” Vaideeni, sub îndrumarea artistică a talentatei Ionela Petria.

„În prima zi de Crăciun, vă așteptăm cu drag acasă la Vaideeni, să împărtășim bucuria colindului și să aducem împreună farmecul sărbătorilor în fiecare casă!”, transmite cu căldură primarul localității Vaideeni, Daniel Băluță.

Este o invitație deschisă către toți cei dornici să experimenteze autenticitatea tradițiilor și frumusețea Crăciunului într-un cadru plin de căldură și comunitate. La Vaideeni, se promite o seară memorabilă, unde luminile sărbătorii vor străluci sub cerul înstelat, iar colindul va fi pe buzele fiecărui locuitor. Așadar, cu mic cu mare, prieteni și invitați, cu toții laolaltă, se vor întâlni în această seară deosebită pentru a aduce magia Crăciunului în inimile tuturor celor dragi!

 

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *