Dezvăluiri șocante ale viceprimarului PNL, Virgil Pîrvulescu: ‘Conferința de presă programată pentru vineri, 15 decembrie’, promite detalii explozive despre gestionarea fondurilor și proiecte controversate

Viceprimarul PNL, Virgil Pîrvulescu, a făcut publice informații incomode cu privire la actuala administrație a orașului Râmnicu Vâlcea. În contextul sărbătorilor de iarnă, Pîrvulescu a adus în atenție dificultățile grave cu care se confruntă familiile sărace și a subliniat că mulți dintre locuitori au fost nevoiți să-și caute un trai mai bun în alte părți.

Acuzându-l pe primarul Mircia Gutău de gestionare defectuoasă a fondurilor publice, viceprimarul Pîrvulescu a evidențiat o serie de aspecte critice care vor fi detaliate într-o conferință de presă, programată pentru vineri, 15 decembrie,  la sediul Organizației Municipale PNL Râmnicu Vâlcea.

Pîrvulescu a subliniat că va aborda subiecte precum Delta Olănești, Spitalul Palatului Cultural, parc industrial, atribuțiile sale în cadrul Consiliului Local și alte demersuri blocate de actuala administrație. Conferința va fi transmisă în direct pe pagina PNL Râmnicu Vâlcea și va include prezentarea unor documente concrete pentru a susține acuzațiile aduse lui Mircia Gutău.

Viceprimarul a subliniat că aceste dezvăluiri vin în contextul în care se simte atacat de către primar și echipa acestuia, iar conferința de presă este o oportunitate de a demonta toate acuzațiile aduse și de a clarifica situația în fața opiniei publice. Pîrvulescu a catalogat acțiunile lui Gutău drept disperate și a spus că va oferi soluții concrete pentru problemele semnalate.

Conferința de presă se anunță a fi un moment cheie în dezvăluirea adevărului și în clarificarea situației politice în orașul Râmnicu Vâlcea.

 

 

„Luna Decembrie ar trebui să fie perioada din an în care 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐧𝐚𝐬̧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮i, se reunesc în jurul bradului şi se bucură de sărbători!

Din păcate, 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢 𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐮𝐧𝐢, deoarece viaţa în oraşul nostru a devenit una extrem de grea, copiii noştri fiind 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭̧𝐢 𝐬𝐚̆-𝐬̧𝐢 𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐬𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢𝐥𝐞 pentru a-şi găsi un trai mai bun în alte părţi! Pentru că vâlcenii simt pe propria piele efectul 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐳𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞 ale actualei administraţii, sentimentul de revoltă şi furie devine din ce în ce mai mare, iar stăpânii oraşului încep să se teamă! De fiecare dată când ies public şi arăt felul în care se cheltuie banul public şi cum ar fi trebuit, de fapt, să fie administrate fondurile locale, 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐢𝐚 𝐆𝐮𝐭𝐚̆𝐮 𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐜𝐮 𝐣𝐢𝐠𝐧𝐢𝐫𝐢 𝐬̧𝐢 𝐚𝐭𝐚𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐞𝐟𝐨𝐧𝐝𝐚𝐭𝐞, pentru că altfel nu are cum să se apere. Nu are argumente concrete, doar speră ca prin jigniri să distragă atenţia cetăţenilor de la problemele pe care le expun public.  Pentru a demonta toate subiectele şi atacurile preferate ale lui Mircia Gutău şi ale găştii lui, 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝟏𝟓 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, voi organiza o conferinţă de presă la sediul Organizaţiei Municipale PNL Ramnicu Valcea şi voi explica, rând pe rând, felul în care 𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐢𝐚 𝐆𝐮𝐭𝐚̆𝐮 despre mine pentru a-şi acoperi propriile neputinţei. În cadrul conferinţei ce va fi transmisă în direct pe pagina PNL Râmnicu Vâlcea, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏:𝟎𝟎, vor fi abordate următoarele subiecte, cu documente clare, nu cu vorbe goale:

. 𝐃𝐞𝐥𝐭𝐚 𝐎𝐥𝐚̆𝐧𝐞𝐬̧𝐭𝐢 – unul dintre subiectele preferate ale lui Gutău şi găştii sale de a mă ataca. Mircia Gutău să facă bine să arate hotărârea de CL şi sumele alocate pentru Delta Olăneşti. A susţinut că a acordat mână liberă şi fonduri, însă acest lucru este FALS!

. 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐥𝐢𝐚𝐭𝐢𝐯 – a susţinut că Ministerul i-a refuzat construirea unui spital. Să ne arate Mircia Gutău răspunsul oficial din partea Ministerului. Şi de ce a vrut să construiască tocmai spital de ginecologie? 𝐍𝐮 𝐜𝐮𝐦𝐯𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐮𝐢 şi fostului cuscru Stoica? Prin iniţiativa asta a arătat că singura lui pricepere o reprezintă florile, semafoarele, staţiile de autobuz şi constructia de blocuri personale!

. 𝐏𝐚𝐫𝐜 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 – Consiliul Local mi-a acordat atribuţii pentru aducere de terenuri, am primit ulterior un răspuns favorabil din partea ministerului, însă Mircia Gutău a intervenit cu o hârtie prin care a susţinut că nu aş avea, de fapt, atribuţii în acest sens!

. 𝐒𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 – mi s-a dat această sarcină şi după ce am găsit soluţii mai ieftine, brusc mi-au fost retrase toate atribuţiile. Deci cum de nu mi-am făcut datoria?

. 𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 – am făcut o mulţime de demersuri în acest sens, însă mi s-au pus piedici tot timpul pentru a nu reuşi să ating acest obiectiv.

Tot la conferinţa de vineri voi aborda şi 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 şi voi oferi câteva soluţii pentru această problemă. De asemenea, va fi abordată şi problema pe care Mircia Gutău şi ai lui au creat-o prin 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐦𝐚𝐟𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭. Această semaforizare trebuie să fie făcută pe baza unor studii serioase de trafic, nu în stil urechist.

Este oarecum de înţeles de ce nu m-a lăsat să fac nimic, 𝐬𝐞 𝐭𝐞𝐦𝐞 𝐜𝐚̆ 𝐯𝐚 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 la următoarele alegeri şi în disperarea lui a încercat să pună beţe în roate oricărui competitor, chiar dacă 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐨𝐫𝐚𝐬̧𝐮𝐥 𝐬̧𝐢 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̧𝐞𝐧𝐢𝐢. În mod normal, un om care ajunge la vârsta de 70 de ani devine mai înțelept, dar se pare că Mircia Gutău nu a devenit mai înţelept, ci mult mai ipocrit şi mincinos decât în tinereţe! ” a transmis viceprimarul PNL Virgil Pirvulescu

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *