Școala din Nicolae Bălcescu se ‘luminează’ de la soare prin implementarea unui sistem fotovoltaic inovator

 

Școala Gimnazială din Nicolae Bălcescu se modernizează cu un proiect de instalare a unui sistem fotovoltaic de 10 kWp

Școala Gimnazială din Nicolae Bălcescu continuă să se modernizeze, beneficiind de un proiect ambițios de instalare a unui sistem fotovoltaic de 10 kWp, realizat cu sprijinul esențial al specialiștilor de la Electro-Service Distribuție – Genway România.

Astfel, la Nicolae Bălcescu, modernizarea infrastructurii educaționale merge mână în mână cu o abordare verde, iar acest proiect nu doar aduce beneficii imediate școlii, ci și subliniază importanța tranziției către surse de energie regenerabilă și, nu în ultimul rând, economică.

Primarul Landor Moșteanu a exprimat recunoștința față de Domnul Popa Dumitru și echipa de specialiști Genway România, subliniind rolul lor crucial în transformarea acestui vis în realitate: „Mulțumim Domnului Popa Dumitru și echipei de specialiști Genway România, care au făcut posibilă implementarea acestui proiect. Suntem hotărâți să facem pasul către un viitor mai verde și mai durabil pentru educația copiilor noștri”, a declarat primarul Moșteanu.

Acest proiect nu doar asigură o parte semnificativă a consumului de energie electrică al școlii, ci servește și ca exemplu de responsabilitate față de comunitatea locală. De acum înainte, Școala Gimnazială din Nicolae Bălcescu va reprezenta o sursă de inspirație pentru alte instituții, unde administrația locală intenționează să continue implementarea tehnologiilor sustenabile în beneficiul cetățenilor.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *