Magia colindelor: Un concert de sărbătoare înălțat de tinerii talentați ai Școlii Dezrobiți din Frâncești

În preajma sărbătorilor de iarnă, Biserica Cuvioasa Parascheva devine gazda unui eveniment cu totul special. Duminică, 24 decembrie, cu începere de la ora 15:00, sunetele magice ale colindelor vor răsuna în premieră în incinta bisericii, oferind comunității ocazia de a se bucura de tradiții și de talentul tinerilor.

Inițiatorii acestui eveniment deosebit sunt elevii Școlii Dezrobiți, sub îndrumarea atentă a coordonatorilor lor, preotul paroh Istrate Vasile și profesoara Antonela Despa, aceasta din urmă fiind o adevărată cunoscătoare a „tradițiilor de sărbători”. Împreună, au pus bazele unui concert de colinde care promite să aducă bucurie și sărbătoare în inimile celor prezenți.

Administrația locală din Frâncești nu a ezitat să-și exprime recunoștința față de implicarea acestor oameni dedicati, alături de care s-a remarcat și doamna profesoară Istrate Elena Daniela. „Un sincer mulțumesc din partea comunității noastre merge către toți cei implicați”, subliniază primarul localității Frâncești, Daniel Paraschiv. Apreciem eforturile depuse în realizarea acestui eveniment festiv și suntem mândri să vedem cum comunitatea noastră se unește într-un spirit de sărbătoare și solidaritate”

Concertul de colinde de la Biserica Cuvioasa Parascheva reprezintă, astfel, un moment plin de farmec și tradiție înaintea Crăciunului.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *