Magie teatrală de Crăciun la Bărbătești. Trupa Arlechin aprinde sufletele locuitorilor

În inima comunei Bărbătești, „O Poveste De Crăciun” a adus lumina și bucuria în acest weekend, într-un spectacol desfășurat cu fast pe scena Căminului Cultural Bodești. Sub regia plină de pasiune a tânărului Renzo Iacob din Bărbătești, trupa de teatru Arlechin a oferit un moment de neuitat, încântând audiența și stârnind bucurie în inimile spectatorilor.

Tinerii inimoși, sub îndrumarea regizorului dedicat, au depus eforturi considerabile pentru a aduce la viață o poveste emoționantă. Într-o simbioză perfectă, elevii Școlii Bărbătești au urcat pe scenă alături de actorii talentați ai trupei, creând un tablou viu al colindelor minunate și al emoțiilor resimțite în fiecare notă muzicală.

Sala Căminului Cultural din Bărbătești a fost martora unui spectacol interesant, în care emoția, sensibilitatea și colindele au devenit ingredientele magice ale serii. Cu sufletul la gură, spectatorii au asistat la finalul fericit al „Poveștii de Crăciun”, transformând sala într-un furnicar de aplauze și bucurie.

Recunoașterea meritelor trupei de Teatrul Arlechin a venit sub forma unei diplome de Excelență, înmânate de profesorul Vetuța Ciocan. Primăria Bărbătești, condusă de primarul Constantin Banacu, împreună cu cadrele didactice locale, au sprijinit cu entuziasm desfășurarea spectacolului, iar sala căminului cultural a fost neîncăpătoare pentru entuziasmul comunității.

Cu sincere mulțumiri adresate lui Renzo și colegilor săi de scenă, precum și elevilor implicați, cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Bodești așteaptă cu nerăbdare următoarele spectacole care să încânte comunitatea. Primarul localității Bărbătești transmite tuturor locuitorilor săi urări de Sărbători fericite, subliniind că magia Crăciunului a început deja să lumineze sufletele în comunitatea lor.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *