Primarul Ionel Vlădulescu: „Vă asigur că nu ne oprim aici”

Asfaltare Budești: investițiile semnificative în infrastructura rutieră continuă

La Budești, operațiunea de asfaltare este în plină desfășurare, marcând un nou capitol de modernizare a infrastructurii rutiere din localitate. Astfel, la începutul lunii decembrie, primarul Ionel Vlădulescu a dat startul lucrărilor pentru asfaltarea străzii Părului, situată în satul Racovița, utilizând resurse financiare provenite exclusiv din bugetul local.

Primarul a oferit detalii privind proiectul de investiții, evidențiind etapele implicate în procesul de executare a lucrărilor. Printre acestea se numără terasamentele, rigola carosabilă de acostament, rigola carosabilă, pereu beton, prag de colmatare, canal betonat, podețul de acces la proprietăți, marcajele rutiere longitudinale, parapetul metalic pe fundație continuă tip „L” și indicatoarele de circulație.

„Am inițiat lucrările la proiectul de investiții ”Asfaltare strada Părului, Sat Racovița” și doresc să subliniez că această investiție se desfășoară cu resurse financiare provenite integral din bugetul local. Vă voi ține la curent cu detalii suplimentare legate de această lucrare și vă asigur că nu ne oprim aici. Alte investiții de modernizare a infrastructurii stradale în localitatea noastră sunt deja pe listă”, a precizat primarul Ionel Vlădulescu. 

Cu această abordare a primarului, extrem de operativă și focalizată pe nevoile comunității, comuna Budești își continuă drumul către îmbunătățirea infrastructurii, adaptată la standardele actuale și la așteptările locuitorilor.

 

Vezi mai jos poze cu lucrări de asfaltare Budești – Racovița.
Asfaltare Budești Racovița Asfaltare Budești Racovița Asfaltare Budești Racovița

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *