Primarul Daniel Tudor pornește lucrările într-un proiect major la Șușani: asfaltare drumuri și dezvoltare finanțată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”

La Susani, primarul Daniel Tudor a dat startul lucrărilor în cadrul unui proiect important, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Alocarea financiară pentru acest proiect se ridică la 10.438.986,62 lei, având ca obiectiv asfaltarea drumurilor de interes local pe o lungime de 5,4 kilometri.

Daniel Tudor a evidențiat sprijinul primit din partea președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, și a subliniat angajamentul său de a depune toate demersurile necesare pentru a asigura aprobarea și finanțarea altor proiecte în beneficiul comunității.

„În localitate, s-au obținut fonduri pentru proiecte importante aflate în diverse stadii de implementare. În prezent, au început lucrările de asfaltare a drumurilor de interes local în comună. Mulțumesc președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, pentru susținerea acordată comunității noastre. Sloganul ‘fapte, nu vorbe’, ne definește!”, a transmis primarul Daniel Tudor.

Primarul s-a arătat încântat de evoluția pozitivă a investițiilor în localitate, subliniind importanța noilor fonduri atrase în comuna Susani: „Sunt bucuros că au fost alocate noi fonduri către localitatea Susani, care vor fi utilizate pentru realizarea unor investiții ce sprijină dezvoltarea comunei noastre.”

Prin intermediul acestui program, în vara acestui an, primarul Daniel Tudor a obținut finanțare și pentru un alt proiect semnificativ, și anume modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă din comună. Valoarea totală a ambelor proiecte se ridică la aproximativ 22 de milioane de lei, reprezentând o schimbare semnificativă pentru calitatea vieții locuitorilor din Susani.

Susani Susani Susani

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *