Partidul Dianei Șoșoacă vrea sediu în Râmnicu Vâlcea | SOS România a depus o cerere către primăria orașului

Extrema dreapta, prezentă din ce în ce mai mult la nivel local. După AUR, vine SOS.

O cerere pentru sediu politic a fost depusă la Primăria orașului Râmnicu Vâlcea de către filiala vâlceană a partidului SOS România. Liderul partidului este Diana Șoșoacă, o politiciană cunoscută pentru discursul controversat.

Ședința Consiliului Local va fi pe 30 ianuarie, acest proiect de hotărâre fiind pe locul 10 pe lista ședinței.

Cel mai probabil, proiectul va fi aprobat de către consilierii locali deoarece și partidul AUR a primit sediu în Râmnicu Vâlcea.

Partidele AUR și SOS România sunt cunoscute pentru discursul de extremă dreapta și reprezintă un pericol serios pentru celelalte partide la alegerile din acest an.

 

Proiectul de hotărâre, publicat de primăria orașului Râmnicu Vâlcea.

Șoșoacă s-a înscris în SOS România în anul 2022

Senatorul Diana Şoşoacă a anunţat în luna aprilie a anului 2022, în plenul Parlamentului, că este membră a Partidului S.O.S. România. Partidul a fost înregistrat la tribunal în ianuarie 2022. Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR la acea vreme.

Am un anunț politic de făcut în ceea ce mă privește. De astăzi, vă anunț că sunt membră a partidului S.O.S. România”, a anunțat în aprilie 2022 Diana Șoșoacă.

Ședinţa publică din data de 23.11.2021
Admite cererea formulată de petenţii GIB ADELUŢA, cu domiciliul în […], GIB GABRIEL, cu domiciliul în […], VIZITEU MARICEL, cu domiciliul în […], PARTIDUL S.O.S. RAMANIA, cu sediul în Călimăneşti, str-Crişan, nr.21, Judeţ Vâlcea.
Dispune acordarea personalităţii juridice şi înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a Partidului S.O.S. România (S.O.S. RO). Cu drept de a se formula cerere de apel care se depune la Tribunalul Bucureşti în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23.11.2021”, se arată în documentul cu privire la denumirea partidului.

Conform Newsweek, Gib Gabriel este Redactor-Șef la KSI MEDIA. A fost Administrative Manager la Fermierul-Cozia, Administrator la GIB BIO GRUP. A mai lucrat la Batalionul 28 vanatori de munte. A studiat Montanologie si Agroturism la Universitatea Lucian Blaga.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *