VIDEO: Primarul Mircia Gutău se răstește fără motiv la o pensionară care venise la o ședință de Consiliu Local cu privire la desființarea unui spațiu verde

O pensionară a venit la ședința Consiliului Local din Râmnicu Vâlcea pentru a-i cere primarului Mircia Gutău să nu desființeze un spațiu verde.

Pentru că pensionara râmniceană a insistat cu privire la faptul că acel spațiu verde este foarte important pentru zona în care locuiește, Mircia Gutău s-a înfuriat și s-a răstit la aceasta.

Este vorba despre un proiect de hotărâre a Consiliului Local (punctul 24 pe ordinea de zi) prin care o suprafață verde va fi desființată, alături de tăierea a 12 arbori din același spațiu.

Pentru că două pensionare nemulțumite trăiesc în zona respectivă, au venit la ședința Consiliului Local pentru a-i cere primarului să anuleze decizia. Cu toate acestea, Mircia Gutău a menționat faptul că nu se poate anula decizia pentru că ar fi un ordin judecătoresc.

Singura metodă menționată de primar prin care ar putea să nu desființeze zona ar fi ca primăria să achiziționeze spațiu. De asemenea, Mircia Gutău mai spune că nu există fonduri la bugetul local pentru a se întâmpla acest lucru.

Proiectul a fost aprobat de către votul pozitiv al consilierilor locali de la partidele PSD/PER/USR, cu 13 voturi. Consilierii de la PNL s-au abținut.

VIDEO: Momentul în care Mircia Gutău se răstește fără motiv la pensionară:

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *