Neață și Gutău, la plimbare pe Capela | Deputatul și primarul se mândresc cu băncile în valoare de 2 milioane de lei

Plimbare politică, de duminică, pe dealul Capela.

Primarul orașului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, și deputatul PSD vâlcean, Eugen Neață, au ieșit la o „plimbare de campanie” pe dealul Capela. Din fotografiile postate de deputat pe rețelele de socializare, se poate observa că cei doi sunt fericiți, promovând proiectul primăriei de amenajare a zonei.

Cei doi s-au plimbat printre băncile și foișoarele amenajate de primăria orașului, proiectul fiind aprobat anul trecut printr-o decizie de Consiliu Local. (vezi aici mai multe detalii).

În amănunt, primăria a construit pe dealul Capela trei pavilioane-platforme pentru activități recreative, un amfiteatru în aer liber/platformă educativă, două foișoare și un punct de belvedere, 25 de bănci din lemn, precum și trei zone cu panouri informative.

A fost aprobat anul trecut studiul de fezabilitate, în valoare de 1.116.327 lei. De asemenea, tot printr-o decizie a Consiliului Local (din iulie 2023) s-a aprobat și costul de construire și amenajare a spațiului în valoare de 1.037.918 lei. 

În total, băncile și foișoarele pe unde s-au plimbat Mircia Gutău și Eugen Neață zilele acestea au scos de la bugetul local 2.154.000 lei. Iată-i pe cei doi politicieni, la o plimbare de duminică:

Fotografiile au fost preluate de pe pagina de socializare a deputatului Eugen Neață. (sursă)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *