Vicențiu Mocanu, nominalizare internațională înaintea alegerilor locale

În contextul pregătirii pentru competiția electorală pentru primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Vicentiu Mocanu, afacerist și candidat la funcția de primar, a fost inclus recent ca membru asociat în cadrul Academiei Europene de Relații Economice și Culturale (AEREC). Evenimentul de acordare a titlului a avut loc la Camera Deputaților din Parlamentul Italiei, marcând cea de-a 65-a sesiune academică anuală a instituției.

Vicentiu Mocanu a fost recunoscut pentru impactul său asupra relațiilor economice internaționale și pentru promovarea standardelor profesionale înalte. AEREC, o instituție înființată în 1981 sub egida Organismului Național Italian pentru Promovarea Industriei, Comerțului și Meșteșugurilor, urmărește să stimuleze cooperarea economică și culturală la nivel mondial.

Într-o declarație, Mocanu a exprimat considerația față de această recunoaștere, subliniind angajamentul său continuu pentru principiile etice în mediul de afaceri și susținerea relațiilor economice de durată. “Această distincție subliniază importanța comportamentului etic în afaceri, un principiu de bază în activitatea mea profesională,” a declarat Mocanu.

Această nominalizare survine într-un moment crucial pentru Vicentiu Mocanu, aflat în plină campanie electorală, candidat pentru funcția de primar al Râmnicu Vâlcea. Deținătorul companiei VeroTherm, specializată în producția de polistiren și mortare uscate, și inițiatorul proiectului rezidențial VeroTherm Villas din Craiova, Mocanu își propune să aducă experiența sa din sectorul privat în administrația locală.

Nominalizarea la AEREC reprezintă o recunoaștere a contribuției lui Vicențiu Mocanu la dezvoltarea relațiilor economice și culturale la nivel internațional, oferindu-i o platformă suplimentară în campania sa electorală pentru funcția de primar al Râmnicu Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *