Victorie clară pentru SCM Rm. Valcea la Buzău. Echipa lui Bent Dahl rămâne în cursa pentru Europa

Echipa feminină de handbal SCM Rm Valcea a câștigat joi seară la Buzău, 34-28 cu Gloria și roș-albastrele continuă lupta pentru cupele europene. 

Handbalistele vâlcence s-au desprins la Buzău în repriza secundă și au obținut a patra victorie consecutivă în campionat. Prima repriză a fost una foarte echilibrată, în care s-a mers cap la cap.

După 30 de minute, Vâlcea avea avantaj minim, 15-14.  În partea secundă, echipa lui Bent Dahl s-a desprins la șase goluri, 24-18 în minutul 41. Extrema stânga Wollik a prins o zi de grație și a marcat gol după gol, totalizând 10 reușite. Buzăul s-a apropiat cel mai mult la trei goluri, însă fără a amenința victoria oaspetelor. Cu un procentaj de 40%, portarul Isabel Roch a ieșit și ea în evidență.

SCM Rm Vâlcea a câștigat cu 34-28 și și-a consolidat locul 5, care o poate duce sezonul viitor în Liga Europei. Vâlcea amenință și locul 4 ocupat de Dunărea, dar pentru a avea șanse trebuie să câștige duelul direct de la Brăila.

În etapa următoare, SCM va juca în Sala Traian pe 21 februarie cu SCM U Craiova, echipă care este în plin picaj, având șase înfrângeri consecutive.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *