Tineretul de la SCM Râmnicu Vâlcea, victorie importantă la Brașov. Fetele Miei Rădoi au revenit pe primul loc în grupă

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat duminică la Brașov, 27-26 cu Corona, în meci contând pentru etapa a 10-a din Seria A a Campionatului Național de Tineret la handbal feminin. 

Condusă timp de 50 de minute, echipa pregătită de Mia Rădoi și Dana Joița a întors soarta meciului în ultimele minute și s-a impus cu 27-26. Victoria de la Brașov a readus echipa de tineret a SCM-ului pe primul loc în Grupa A. Primele patru clasate merg la turneul final al competiției.

SCM Râmnicu Vâlcea victorie impotriva  Corona
SCM Râmnicu Vâlcea a învins Corona

Antrenoarea principală a echipei vâlcene, Mia Rădoi sune că pauzele lungi din Seria A a Campionatului de Tineret nu sunt propice pentru creșterea tinerelor junioare.

”Sunt fericită de victorie, nu sunt chiar mulțumită de jocul prestat, dar am reușit să câștigăm toate punctele din acest meci. Din păcate iar trebuie să stăm, următorul meci îl avem pe 10 martie acasă cu Baia Mare, alt joc important. Aceste pauze lungi ne scot din ritmul competiției. Încercăm să ne menținem tonusul și atitudinea competitivă, deși este foarte greu doar prin antrenamente. Ne dorim ca la sfârșitul Campionatului de Tineret să terminăm pe primul loc, pentru a ne asigura participarea la turneul final din poziția de lider” a declarat fosta jucătoare a Oltchimului și a naționalei.

Cel mai probabil, meciul SCM Rm. Vâlcea – Minaur Baia Mare va decide câștigătoarea Grupei A.

SCM Rm. Vâlcea: Tunariu, Neagu, Zaharia – Mușat 7, Avădanei 4, Oprea 4, Bălan 4, Grigore 2, Stroe 2, Trușcă 2, Popovici 2, Tâmplaru, Dina, Adam, Micu, Ștefan.  Antrenoare: Mia Rădoi, Dana Joița

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *