Vâlceanca Dana Govoreanu, aur la tineret și seniori în proba de 60 metri garduri. ”Fac un cuplu perfect cu antrenoarea Alina Borța”

Sportiva legitimată la CS Chimia și CS Vâlcea 1924, Dana Govoreanu a impresionat la finalele Campionatului Național de Atletism dedicat seniorilor și tineretului.

Vâlceanca a reușit să câștige medalia de aur la ambele categorii de vârstă în proba de 60 m garduri, cu o performanță valoroasă de 8.34 secunde.

”Această probă este în prezent una dintre cele mai disputate probe atletice din România, concurența determinând-o pe Dana să își împingă și mai mult limitele. Dana a fost susținută la București de tenismena Ana Bogdan și de Andrei Nourescu, dar și de directoarea CS Chimia Rm. Vâlcea.” a spus antrenoarea Danei, Alina Borța.

”A fost o zi minunată, alături de oameni frumoși ce m-au ajutat prin energia lor să fac față provocării de astăzi! Alina Borța, am făcut-o și pe asta, chiar dacă în urmă cu două săptămâni ne cam pierduserăm speranța, dar noi facem cuplul perfect, tu un antrenor perfect, iar eu sportivul de care ai nevoie. Te iubesc. Mulțumesc cluburilor sportive CS Chimia RM. Vâlcea și CS Vâlcea pentru susținerea și încrederea acordată, dar totodată persoanelor ce îmi apreciază valoarea în orice moment” este mesajul emoționant al campioanei Dana Govoreanu.


Tot din partea Clubului Chimia Rm. Vâlcea, la finalele Campionatului Național de Atletism a participat și Ghiță Beniamin, proaspăt student al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție din București. Benny a concurat în proba de 800 metri și a ocupat  poziția a 14-a la seniori și a 8-a la categoria U23, cu performanța de 1.59.01 minute.
Ambii atleți vâlceni vor începe pregătirea pentru sezonul outdoor pe Dealul Capela și pe Stadionul Zăvoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *