Giratoriul  „La Plute”, proiect semnat de Costi Rădulescu și primarul Bărzăgeanu

Colaborare între Constantin Rădulescu și Constantin Bărzăgeanu pentru giratoriul „La Plute”

Recent au fost semnate de către administrația județeană două proiecte importante privind infrastructura din Vâlcea. Unul dintre acestea este giratoriul din comuna Mihăești, din intersecția cunoscută drept „La plute”.

Intersecția este foarte importantă, dar în același timp cu multe intrări și ieșiri, pe DN67 (între Râmnicu Vâlcea și Târgul Jiu), conectând Drumul Comunal 128 și Strada Primăriei.

„Astazi a fost semnat acordul de parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea-SENS GIRATORIU în comuna Mihaesti, sat Buleta, punctul ,,LA PLUTE” – a declarat primarul din comuna Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

Având în vedere faptul că este un proiect de amploare și costisitor, colaborarea dintre Primăria Mihăești și Consiliul Județean Vâlcea a avut loc. Desigur, putem discuta și despre o colaborare politică care sugerează acapararea PSD prin județ, fiind chiar an electoral.

Având în vedere și istoricul zonei, este clar că un proiect de acest fel, care a mai fost solicitat de către cetățeni, era un „must-have”.

Primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu, și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, la semnarea proiectului de parteneriat pentru giratoriul „La Plute”

Cătălin Stănică, care este consilier local la Mihăești, dar și un posibil candidat pentru locul de primar în aceeași comună, spune că este un proiect foarte important pentru zonă.

De asemenea, subliniază faptul că a mai făcut diverse cereri către administrație pentru un astfel de proiect, dar și despre importanța consilierilor locali care au aprobat proiectul comun:

„Am insistat pe acest tip de demers și astfel am făcut o solicitare ( n.r. către administrație) ca să prindem în bugetul local planul acesta. Coincidența a fost că s-a făcut un contract de colaborare cu Consiliul Județean.

Este un lucrul destul de bun, chestia este că fie menționat pe undeva că datorită Consiliului Local în întregime, adică acei 15 consilieri care au votat pentru proiect, și astfel a continuat procedura. Într-adevăr, primarul a demarat proiectul, l-a inițiat, dar până la urmă trebuie recunoscut și meritul votului din Consiliul Local ” – ne-a declarat liderul zonal PNL, Cătălin Stănică.

Giratoriul "La Plute"
Proiectul sensului giratoriu din intersecția „la plute”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *