Ajutor pentru prietenii noștri necuvântători: sterilizare gratuită la Păușești Măglași

Primăria Păușești Măglași, împreună cu Asociația pentru Protecția Animalelor „Ute Langenkamp: Iubiți Maidanezii” – AULIM, vine în întâmpinarea locuitorilor cu o campanie de sterilizare gratuită a câinilor. Acest gest de bunăvoință nu numai că ajută la controlul populației canine, dar este și o măsură de prevenire a abandonului și a suferinței animalelor.

Inițiativa își propune să sensibilizeze comunitatea despre importanța îngrijirii și protejării animalelor, oferind în același timp o soluție practică pentru proprietarii de câini. Fie că vorbim despre patrupedele de rasă sau despre simpaticii maidanezi care își găsesc adesea refugiul în inimile și casele oamenilor, toți câinii din comuna Păușești Măglași sunt bineveniți să beneficieze de această oportunitate.

Campania este deschisă tuturor locuitorilor comunei, încurajându-i pe aceștia să participe activ în îmbunătățirea condițiilor de viață pentru animalele de companie. Sterilizarea este un act de îngrijire ce previne nașterea unor noi generații de câini care s-ar putea să nu găsească un cămin iubitor sau să sfârșească pe străzi.

Pentru a vă înscrie sau pentru a obține mai multe informații despre campanie, sunați la numărul de telefon 0741 116 356. Echipa dedicată vă va oferi toate detaliile necesare pentru a asigura o participare ușoară și eficientă. Aceasta este o ocazie excelentă pentru locuitorii din Păușești Măglași de a arăta că le pasă și de a contribui la o cauză nobilă, aducând un plus de sănătate și siguranță comunității lor, atât pentru oameni, cât și pentru patrupezii lor iubiți.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *