Nicolae Bălcescu: Comunitatea și primăria unite pentru protejarea naturii

Acțiuni de ecologizare la Nicolae Bălcescu

Duminică, 17 martie 2024, localnicii din Nicolae Bălcescu, alături de primarul Landor Moșteanu, au dat startul unei noi acțiuni de ecologizare, sub emblema „Respect pentru natură Nicolae Bălcescu”. Această inițiativă a adunat voluntari determinați să curețe zona de deșeurile aruncate ilegal, care pătează frumusețea naturală a comunei.

Primarul Landor Moșteanu a subliniat: „Nu putem rămâne indiferenți în fața acestui dispreț față de natură. Efortul nostru comun este esențial pentru a păstra curățenia și frumusețea comunei noastre. Prin acțiuni ca aceasta, arătăm că unde sunt mulți, puterea crește, și putem face o schimbare reală.”

Astfel, voluntarii, echipați cu mănuși și saci de gunoi, au strâns deșeurile aruncate pe lângă drumuri, în păduri și pe malul râului, demonstrând un angajament impresionant față de protejarea mediului. Inițiativa „Respect pentru natură Nicolae Bălcescu” evidențiază importanța acțiunilor locale în lupta împotriva poluării și a imaginii unei localități curate.

Primarul Moșteanu a încheiat ziua cu un mesaj de mulțumire adresat tuturor participanților: „Datorită efortului vostru, localitatea Nicolae Bălcescu este astăzi un loc mai curat. Să păstrăm acest spirit de inițiativă și să ne asigurăm că acțiunile noastre de astăzi vor contribui la un viitor mai verde și mai curat pentru comunitatea noastră.”

Acțiunea „Respect pentru natură Nicolae Bălcescu” demonstrează puterea comunității unite și reprezintă un pas important spre un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii.

acțiuni de ecologizare la Nicolae Bălcescu
Acțiuni de ecologizare la Nicolae Bălcescu

acțiuni de ecologizare la Nicolae Bălcescu

acțiuni de ecologizare la Nicolae Bălcescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *