Succes categoric pentru echipa de tineret a SCM Rm. Vâlcea în meciul cu Măgura Cisnădie. Ținta: medalie la Final 8

Echipa de tineret a SCM Rm Vâlcea a încheiat Seria A a Campionatului Național cu un succes categoric, 49-11 cu Măgura Cisnădie. 

Deși era matematic câștigătoare a seriei înainte de ultimul joc, cel cu Măgura, echipa de tineret a SCM Rm. Vâlcea a tratat jocul cu seriozitate și a marcat la foc automat în poarta celor de la Cisnădie.

După un joc fără istoric, s-a terminat 49-11 (26-9) și fetele Miei Rădoi au sărbătorit fericite primul loc în serie, cu un bilanț de 8 victorii, 1 remiză și 1 înfrângere în cele 10 jocuri. Cu probleme medicale nu au evoluat în acest joc Grigore, Zaharia, Dina, Micu, Popovici, Brumaru și Băjenaru.

Calificată fără emoții la turneul Final 8, SCM va juca în sferturile de finală cu ocupanta locului 4 din cealaltă serie, care poate fi Dacia Mioveni, Rapid București sau CSM București.

Tehniciana echipei de tineret a SCM Rm. Vâlcea, Maria Rădoi Constantinescu se gândește la o medalie cât mai strălucitoare la turneul final. ”Meciurile de la Final 8 vor fi toate ca niște finale, contra unor echipe puternice și vrem să ocupăm un loc pe podium sau chiar să jucăm finala” a spus antrenoarea Mia Rădoi, care colaborează la tineret cu Dana Joița.

SCM: Neagu, Tunariu – Bălan 10, Adam 8, Oprea 6, Avădanei 5, Ștefan 4, Stroie 4, Mușat 4, Trușcă 3, Tâmplaru 1.

Echipa de tineret SCM Rm Vâlcea a Învins Măgura Cișnădie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *