Continuarea unei administrații remarcabile: Ionel Vlădulescu confirmă poziția de favorit pentru un nou mandat în Budești

Performanța remarcabilă a lui Ionel Vlădulescu îl poziționează ca favoritul locuitorilor pentru un nou mandat, confirmând ideea că este primarul care a adus schimbări pozitive și semnificative în Budești.

Sâmbătă, 30 martie 2024, Centrul Cultural Ruda din Budești a fost scena unei întâlniri memorabile. Pe lângă o participare numeroasă din partea comunității locale, evenimentul a atras și figuri marcante ale Partidului Național Liberal , inclusiv lideri de nivel județean și național, deputați, senatori, primari și alte oficialități. În centrul atenției a fost Ionel Vlădulescu, actualul primar al comunei, care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat sub egida PNL pentru perioada 2024-2028.

Ionel Vlădulescu este considerat de mulți drept cel mai eficient primar din județul Vâlcea, datorită abilității sale de a aduce investiții semnificative în Budești. Sub conducerea sa, comuna a experimentat un veritabil boom economic, cu mii de noi locuri de muncă create, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra întregii zone. Localitate Budești, situată la o distanță mică de Râmnicu Vâlcea, este acum recunoscută ca una dintre cele mai bine administrate localități din regiune.

Performanța lui Vlădulescu în rolul de primar este remarcabilă, fiind evidențiată de numeroase proiecte, majoritatea finanțate prin fonduri europene. Acestea cuprind inițiative esențiale de infrastructură, educaționale și de sănătate, care au contribuit semnificativ la îmbunătățirea atractivității localității

În ultimele alegeri locale, echipa condusă de Vlădulescu a obținut o victorie covârșitoare, asigurându-se 12 din cele 15 locuri în consiliul local, un rezultat care l-a consolidat pe Vlădulescu ca favoritul locuitorilor. Succesele înregistrate în Budești l-au propulsat pe Vlădulescu în rândul celor mai eficienți primari din România, demonstrând că administrația pe care o face poate servi drept model la nivel național.”

Ionel Vlădulescu: ” „Vom continua, prin încrederea pe care mi-ați arătat-o și prin susținerea pe care mi-o veți acorda în continuare, să dezvoltăm localitatea în continuare, pentru că este pe un trend de dezvoltare foarte bun”

La evenimentul lansării candidaturii sale pentru un nou mandat sub egida Partidului Național Liberal, primarul Ionel Vlădulescu a făcut publică sinteza realizărilor mandatului său în fruntea comunei Budești. A mulțumit echipei și cetățenilor pentru sprijinul constant, evidențiind transformările semnificative aduse localității.

„Pentru rezultatele remarcabile nu pot decât să mulțumesc echipei și cetățenilor care au înțeles nevoia de dezvoltare a Budeștiului și au ales conducători capabili de așa ceva. Alături de mine se află reprezentanți ai PNL Vâlcea, inclusiv Cristian Buican, Claudia Banu, Laurențiu Cazan, Aurel Simion, Victor Stănculescu și Victor Popescu, colegi de breaslă,” a declarat Vlădulescu, marcând începutul discursului său.

Cu emoții palpabile, primarul a renunțat la discursul pregătit pentru a împărtăși direct cu toți cei prezenți succesele administrației sale din perioada 2020 – 2024, evidențiind o serie de proiecte ambițioase finalizate: de la introducerea rețelei de gaze, cu 7 kilometri de conductă deja finalizați și planuri de extindere, până la modernizarea infrastructurii rutiere și dezvoltarea serviciilor publice esențiale.

„Am muncit din 2011 și, începând cu anul trecut, am pus bazele unei rețele de gaze în comunitate. Este doar începutul, cu planuri mari de extindere. Am modernizat drumurile și ne-am asigurat că toate străzile vor beneficia de infrastructură actualizată, grație finanțărilor guvernamentale,” a adăugat primarul, subliniind devotamentul său pentru îmbunătățirea continuă a condițiilor de viață în Budești.

Primarul Vlădulescu nu a omis nici importanța educației și sănătății, menționând investiții majore în școli moderne, grădinițe, precum și îmbunătățirea accesului la servicii medicale pentru toți cetățenii, inclusiv pentru cei mai tineri membri ai comunității.

„Copiii sunt viitorul nostru, iar educația și sănătatea lor rămân prioritățile mele supreme. Am investit în infrastructură educațională și medicală de top pentru a asigura un start bun în viață pentru toți tinerii din Budești,” a împărtășit primarul, subliniind angajamentul său pentru toți cetățenii.

În încheiere, primarul Vlădulescu și-a exprimat recunoștința față de colegii săi și comunitatea care l-a susținut, invitând cetățenii să continue să fie alături de echipa PNL în demersul său de a aduce îmbunătățiri semnificative localității Budești.

”Vom face campanie și cel mai mult îmi place când venim la poarta fiecăruia dintre dumneavoastră și ne primiți cu bucurie și satisfacție; cu siguranță că așa se va întâmpla și acum. Vă prezint un om cu care lucrez de patru ani, Dragomir Nicolae, viceprimarul. Îi mulțumesc că este alături de noi și va fi alături de mine și în noua echipă care se va forma la nivel local. Mulțumesc consilierilor care sunt alături de noi și, nu în ultimul rând, mulțumesc colegilor din cadrul Primăriei Budești pentru că au făcut tot ce le stă în putință să fie alături de mine pentru convocarea oricărui proiect”, a declarat primarul Ionel Vlădulescu la evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou mandat de primar.

Discursul său a fost nu doar o retrospectivă a mandatului său, ci și o promisiune de angajament continuu pentru dezvoltarea și prosperitatea Budeștiului.

Ionel Vlădulescu

Ionel Vlădulescu

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *