SCM, din nou egal cu Vedița. Echipa din Zăvoi își menține locul 2

SCM Râmnicu Vâlcea a remizat în Zăvoi cu Vedița Colonești, scor 1-1, în prima etapă din play-off-ul Seriei 6 din Liga 3.

Echipa lui Gabi Mangalagiu a remizat din nou cu Vedița Colonești, scor 1-1, după ce în urmă cu două săptămâni făcuse 0-0, în sezonul regular. SCM a avut prima ocazie a jocului în minutul 3, când Bărbuți a trimis cu capul în bară.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 27 prin Bessong, care a punctat cu o lovitură de cap după o centrare din flancul drept, fază la care vâlcenii au cerut ofsaid. Gazdele puteau egala, dar Ivan a reluat cu capul în bară. Neagu a adus egalarea în ultimul minut al primei reprize, după ce a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri.

SCM egal cu Vedița

Partea secundă a fost una mai săracă în ocazii, de remarcat fiind o bară a Vediței. În final, vâlcenii au fost privați de un penalty, după ce Orbișor a fost ținut în careu. S-a terminat 1-1, un rezultat care menține echipa lui Gabi Mangalagiu pe locul 2, o poziție care duce la barajele de promovare. Cealaltă echipă vâlceană din play-off, Viitorul Dăești a pierdut în deplasare la Turnu Măgurele, scor 0-2.

SCM egal cu Vedița

Primele două clasate la final de play-off merg la barajele de promovare unde se vor încrucișa cu primele două clasate din Seria 5, acolo unde sunt detașate ARO Câmpulung Muscel și Olimpic Zărnești. Cetate Turnu Măgurele pare favorită la primul loc, dar pentru a doua poziție lupta este foarte echilibrată.

SCM: Gherguș – Georgescu, Lăzărescu, Bărbuți, Orbișor – Pîrvu, O.Popescu, Cruceru  – B. Geantă, Ivan, Neagu. Au mai jucat: Tilioiu, Turcu, Simeanu, M. Iordache.

Rezultate etapa 1 play-off:

Cetatea Turnu Măgurele – Viitorul Dăești  2-0

SCM Rm. Vâlcea -Vedița Colonești    1-1

Clasament  play-off:

  1. Cetatea Turnu Măgurele 1        1        0        0        2-0      40
  2. SCM Rm. Vâlcea              1           0        1        0       1-1      36
  3. Vediţa Coloneşti             1        0        1        0         1-1          34
  4. Viitorul Dăeşti                 1        0        0        1        0-2        32

Etapa viitoare, 5-6 aprilie:         

Cetatea Turnu Măgurele – SCM Rm. Vâlcea

Viitorul Dăești – Vedița Colonești

Rezultate etapa 1 play-out:

Flacăra Horezu – Cozia Călimănești  2-0

Sporting Roșiori – Petrolul Potcoava  3-1

Unirea Bascov – Oltul Curtișoara    3-1

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *