Primarul Gheorghe Dumbravă: „Nu mă las intimidat de critici și îmi propun un scor zdrobitor la alegerile din data de 9 iunie!”

Primarul din Stoenești, Gheorghe Dumbravă, își asumă cu fermitate angajamentul de a obține peste 90% din voturi

Într-un climat politic din ce în ce mai încins pe scena politică vâlceană, primarul localității Stoenești, Gheorghe Dumbravă, a generat reacții diverse după recenta sa trecere de la Partidul Național Liberal la Partidul Social Democrat.

Această schimbare vine într-un moment cheie, înaintea alegerilor europarlamentare și locale din 9 iunie 2024, fiind acuzat de trădare și inconsecvență. Pus într-o astfel de situație, primarul își păstrează calmul și refuză să răspundă în aceeași manieră criticilor, subliniind că atacurile la adresa sa sunt nefondate și reflectă o lipsă de argumente solide din partea oponenților: „Unii acum mă critică, aruncând cuvinte urâte la adresa mea și spunând că nu știu să fac nimic. Acestea sunt vorbe goale, specifice oamenilor slabi care, lipsiți de argumente solide, aleg să critice,” a declarat primarul, respingând ferm atacurile.

Cu toate acestea, Dumbravă a ales să se concentreze pe proiectele sale și pe susținerea pe care o primește din partea comunității sale. „Nu am nimic în trecutul meu de care să îmi fie rușine și, prin urmare, voi merge înainte,” a adăugat el.

Un punct de mare importanță în declarația sa a fost angajamentul ferm pentru viitoarele alegeri. „Alături de partidul din care fac parte acum, PSD, și de președintele Consiliului Județean, aspirăm să obținem peste 90% din voturi. În caz contrar, îmi voi prezenta demisia dacă procentul obținut va fi sub 90%,” a subliniat primarul.

În ceea ce privește trecerea sa de la PNL la PSD, Dumbravă a explicat că a fost determinată de relația dificilă cu conducerea PNL și de dorința  de a-și continua munca pentru comunitatea sa. „Candidez pentru un nou mandat de primar din partea PSD și nu sunt singur în această demers; întreaga echipă este alături de mine,” a afirmat el.

Cu toate criticile și provocările, primarul Dumbravă rămâne hotărât să-și continue munca și să își servească comunitatea în cel mai bun mod posibil. Iar mesajul său pentru alegerile viitoare este clar: aspiră la un rezultat copleșitor și este pregătit să își asume responsabilitatea pentru acest obiectiv ambițios.

Gheorghe Dumbravă: o continuitate în dezvoltarea a localității, indiferent de culorile politice

Primarul localității Stoenești, Gheorghe Dumbravă, este foarte iubit de cetățeni datorită investițiilor importante realizate pentru comuniate. Și asta pentru că de la preluarea mandatului în 2012, administrația condusă de Gheorghe Dumbravă a accelerat ritmul dezvoltării. Infrastructura rutieră, cea școlară, reabilitarea clădirilor publice, asfaltarea drumurilor comunale și asigurarea de utilități au fost printre prioritățile administrației din Stoenești.

Toate aceste realizări au fost apreciate în mod deplin de către cetățeni, reflectate în rezultatele electorale, unde Gheorghe Dumbravă a obținut un scor zdrobitor de 92% la fiecare rundă de alegeri. Procentul reprezintă o mândrie pentru comunitate și o responsabilitate pe care Gheorghe Dumbravă și-a asumat-o cu încredere.

O nouă direcție politică

După 12 ani în care a condus cu succes destinele localității, Dumbravă a anunțat că va candida pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat (PSD), trecând astfel din tabăra liberală în cea social-democrată.

Decizia acestuia vine în urma unei analize atente a realizărilor sale din timpul mandatului și a necesității de a asigura fonduri consistente pentru proiectele vitale ale comunității. Branșarea localității la conducta de gaze, construirea unui dispensar și dezvoltarea infrastructurii sunt doar câteva dintre obiectivele pe care Dumbravă le-a pus în fața sa pentru viitorul comunei.

„Am decis să trec la PSD pentru că vreau să aduc în comuna noastră fondurile necesare pentru proiecte extrem de importante”, a declarat Dumbravă. „Și pentru că sunt un om hotărât, vreau să fac parte dintr-o echipă câștigătoare. PNL, deși l-am reprezentat cu cinste, nu a mai corespuns viziunii mele de dezvoltare a comunității.”

Un scor electoral impresionant

Cu o popularitate record în rândul cetățenilor din Stoenești, Gheorghe Dumbravă este considerat cel mai votat primar din țară, obținând un impresionant scor de 92% la fiecare rundă de alegeri.

Decizia de a părăsi PNL și de a se alătura PSD-ului a fost susținută și de către consilierii locali liberali, care au exprimat intenția lor de a-l urma pe Dumbravă în noua sa echipă politică.

În ciuda schimbării partidului, Dumbravă rămâne hotărât să continue dezvoltarea comunității Stoenești și să rămână un lider dedicat intereselor cetățenilor săi.

 

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *