Baschet și bucurii la Vlădești: un weekend sportiv pentru copii

Acest weekend a adus un val de entuziasm în comuna Vlădești, unde sala de sport este gazda unei competiții remarcabile de Baby Baschet. Evenimentul, destinat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani, a reunit echipe de baschet din întreaga țară, demonstrând tradiția și pasiunea pentru acest sport în România.

Organizată cu sprijinul Primăriei Vlădești și al Clubului Sportiv Vâlcea 1924, competiția are ca scop nu doar descoperirea tinerelor talente, dar și transformarea localității într-un veritabil nucleu pentru competiții sportive dedicate celor mici. Primarul Adrian Cosac și-a exprimat speranța că evenimentul va deveni o tradiție: „Dorim să permanentizăm aceste competiții și să transformăm Vlădești într-un mini-festival al baschetului pentru copii.”

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezent la eveniment, oferind felicitări primarului pentru inițiativele sale în promovarea sportului. Primarul Cosac nu se oprește aici, el fiind implicat și în alte proiecte majore pentru îmbunătățirea infrastructurii locale — de la investiții în drumuri și utilități până la educație și sport.

„Pe lângă baschet, avem și un program de handbal foarte apreciat, cu peste 50 de copii participanți, majoritatea fiind din localitatea noastră,” a adăugat Cosac. Maria Torok Duca, o legendă a handbalului românesc, este unul dintre antrenorii care își dedică timpul pentru a împărtăși secretele acestui sport tinerilor entuziaști din Vlădești.

Festivalul Mini Baschet de la Vlădești este doar începutul unei serii de evenimente care promit să aducă sportul mai aproape de copii și să creeze noi oportunități pentru dezvoltarea lor.

Se pare că viitorul localității este plin de promisiuni, atât pe terenul de sport, cât și în afara lui.

Prin urmare, în acest weekend, comuna Vlădești este cu adevărat un loc de sărbătoare pentru cei mici și un exemplu de urmat pentru alte localități.

bachet juvenil in comuna Vlădești bachet juvenil in comuna Vlădești

bachet juvenil in comuna Vlădești
SONY DSC

SONY DSC

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *