Modernizare în desfășurare pe DJ 646, spre Mănăstirea Bistrița și Arnota

Modernizare DJ 646 la Costești

Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere continuă în Vâlcea pe drumul județean DJ 646, la Costești, unde RAJDP Vâlcea implementează noi proiecte pentru a asigura un traseu mai sigur și mai accesibil către două dintre cele mai apreciate destinații spirituale din zonă: Mănăstirea Bistrița și Mănăstirea Arnota.

Proiectul curent include amenajarea de rigole betonate pe ambele părți ale drumului, de la intersecția cu DN 67 până spre cele două mănăstiri. Aceste măsuri premergătoare sunt esențiale pentru asigurarea durabilității și eficacității lucrărilor de asfaltare care vor începe săptămâna viitoare. Un nou tronson de 1,3 km al drumului va fi acoperit cu asfalt proaspăt, îmbunătățind considerabil accesul la aceste lăcașuri.

„Pas cu pas, modernizăm acest drum esențial pentru regiune. Am promis să îmbunătățim căile de acces către mănăstiri și ne ținem de cuvânt. Multe drumuri către aceste destinații spirituale au fost deja modernizate, și continuăm lucrările și pe DJ 646,” a afirmat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

După finalizarea asfaltării, vor fi executate și marcajele rutiere necesare pentru a asigura o circulație în condiții optime de siguranță pentru toți vizitatorii care aleg să exploreze frumusețea și spiritualitatea acestor locuri. Aceste îmbunătățiri sunt o dovadă a angajamentului autorităților de a valorifica și de a face accesibile comorile culturale și spirituale ale Vâlcii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *