Lucrări de modernizare în Ocnele Mari, pe patru străzi principale

Modernizare a infrastructurii urbane în Ocnele Mari

În orașul Ocnele Mari, autoritățile locale au demarat lucrări ample de consolidare și pregătire a străzilor pentru asfaltare, cu scopul de a moderniza infrastructura urbană. Străzile Nicolae Bălcescu, Cocenești, Buda și Ștrandului sunt în plin proces de transformare.

Primarul orașului, Remus Sasu, a explicat că fiecare stradă este tratată cu atenție specifică, pentru a asigura că rezultatele vor satisface așteptările locuitorilor: „Am participat la planificarea în teren a operațiunilor, împreună cu constructorul și cu specialiștii lui. Aceasta ne permite să ajustăm planurile în funcție de particularitățile fiecărei străzi.”

Aceste lucrări fac parte dintr-un program mai amplu de modernizare care a început acum patru ani. De atunci, peste o treime din străzile orașului au fost modernizate. „Continuăm în acest mod lucrările de modernizare a străzilor în orașul nostru. În ultimii patru ani s-a modernizat mai mult de o treime din totalul străzilor, ceea ce ne dă încredere că în următoarea perioadă vom încheia pentru totdeauna acest proces de dezvoltare și de modernizare a drumurilor”, a adăugat primarul Remus Sasu.

Locuitorii sunt încurajați să fie înțelegători și să colaboreze cu autoritățile pentru a facilita un progres rapid și eficient al lucrărilor. În acest fel, Ocnele Mari se pregătește să devină un oraș tot mai adaptat nevoilor moderne ale comunității sale.

modernizare în Ocnele Mari
Discuții pentru proiectul de modernizare a infrastructurii în Ocnele Mari

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *