PNL Vâlcea a depus lista pentru Consiliul Județean Vâlcea: “Suntem o alternativă pozitivă și constructivă pentru județul Vâlcea”

Astăzi dimineață, reprezentanții Partidului Național Liberal din Vâlcea au mers la Biroul Electoral Județean pentru a-și înregistra lista de candidaturi pentru Consiliul Județean Vâlcea. Obiectivul lor este clar: să câștige majoritatea în consiliu, cu un accent deosebit pus pe investiții și dezvoltarea zonelor rurale.

Aurel Simion este figura de frunte în această competiție, fiind propunerea lor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, a făcut anunțul oficial privind depunerea listei de candidați, evidențiind calitatea excepțională a acestei echipe. El a subliniat că lista lor ar putea concura cu succes cu cele de la nivel național.

Buican a adăugat că este ferm convins de potențialul echipei lor de a aduce schimbări semnificative în județ. În cuvintele sale, „Am depus astăzi lista de consilieri ai Consiliului Județean Vâlcea din partea PNL. După cum bine știți, pentru președinția Consiliului Județean Vâlcea, din partea PNL, candidează secretarul de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Aurel Simion, un om care, cu siguranță, va schimba destinele județului Vâlcea.”

Conform lui Buican, lista lor este una remarcabilă, constituită din oameni competenți și dedicați, care și-au demonstrat abilitățile de-a lungul carierelor lor profesionale. „Sunt oameni care au demonstrat, de-a lungul carierei lor profesionale, că sunt foarte bine pregătiți, sunt oameni dedicați comunităților din care provin și cu siguranță doresc să schimbe destinul județului Vâlcea”, a subliniat el.

Aurel Simion, candidatul la funcția de președinte la Consiliul Județean Vâlcea: “Putem face județul să se autoadministreze, fără să depindă de finanțarea guvernamentală

În declarația sa, Simion a subliniat importanța dezvoltării județului Vâlcea, evidențiind necesitatea atragerii investițiilor și acordării unei atenții deosebite tinerilor. Învățământul, parcurile industriale și infrastructura rutieră sunt printre prioritățile sale, incluzând îmbunătățirea drumurilor de legătură între diverse localități precum Tigveni și Găneasa, sau Tigveni și Târgu Jiu prin Râmnicu Vâlcea – Horezu:

”Am depus candidatura pentru președinte și consilierii județeni, sper să fim o alternativă pozitivă și constructivă pentru județul Vâlcea. O altă alternativă, așa cum ar trebui să fie: județul să se dezvolte, investițiile să vină în județul Vâlcea, cu o atenție specială față de tineri. Învățământul este o prioritate pentru noi, la fel ca și parcurile industriale, drumurile expres, și drumurile de legătură între Tigveni și Găneasa, sau Tigveni și Târgu Jiu prin Râmnicu Vâlcea – Horezu. Trebuie să creăm infrastructura necesară dezvoltării județului. De asemenea, trebuie să avem grijă de zona rurală a județului, să inițiem parteneriate între Consiliul Județean și primării, inclusiv cu mediul privat, acolo unde putem să dezvoltăm și să valorificăm la maximum ceea ce produce județul Vâlcea. Cu ajutorul locuitorilor acestui județ, putem să reușim și să plasăm județul pe harta României ca un județ care se administrează și se poate întreține singur, nu ca unul care stă cu mâna întinsă pentru bani guvernamentali”, a afirmat Aurel Simion.

Lista PNL pentru posturile de consilieri județeni:

 1. Simion Aurel
 2. Ștefan Bîzîc
 3. Stănică Mihai – Cătălin
 4. Folea Gheorghe
 5. Popa Ovidiu
 6. Gogoloși Adrian
 7. Alina Tîrlea
 8. Mihaela Andreianu
 9. Mircea Poenaru
 10. Victor Popescu
 11. Ilie Fârtat
 12. Dragoș Sitaru
 13. Narcisa Stan
 14. Claudiu Popa
 15. Mircea Nadolu
 16. Cristian Simoiu
 17. Radu Preoteasa
 18. Iulian Puețu
 19. Florin Cîrstescu
 20. Alexandru Părduț
 21. Gheorghe Păsat
 22. Gheorghe Vieru
 23. Ionela Strîmbei
 24. Ion Bîzîc
 25. Ghermac Eftimie
 26. Minodor Vasiloiu

 

 

 

 

1 thought on “PNL Vâlcea a depus lista pentru Consiliul Județean Vâlcea: “Suntem o alternativă pozitivă și constructivă pentru județul Vâlcea”

 1. Le doresc succes convins fiind că sunt o echipă redutbilă, le-am fost coleg de partid o scurtă perioadă și nu am nicio îndoială că fiecare dintrre ei este mai bun decât oricare dintre contracanfdidați. Nu știu vreo două trei nume dar cred că se ridică și ei la nivelul ceorlalți.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *