Deputatul Cazan acuză AUR de trădare la Vâlcea: „Fac blat cu PSD-ul lui Mircia Gutău”

Deputatul Laurenţiu Cazan a tras un semnal de alarmă astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul Partidului Național Liberal Vâlcea. Criticând vehement acțiunile recente ale AUR din județ, el a adus în discuție un posibil blat între această formațiune și PSD, în frunte cu Mircia Gutău.

„Săptămâna aceasta a fost una plină de surprize, dar și de trădări. Marți seara, am fost contactat de mai mulți membri AUR, care m-au informat că domnul Ionuț Nuică a operat modificări în liste, scoțând reprezentanți AUR și înlocuindu-i cu membri PSD. Aceasta este o trădare a principiilor pentru care AUR pretinde că luptă”, a declarat deputatul Cazan.

Acuzațiile sale au vizat direct conducerea națională a AUR, sugerând că președintele George Simion ar fi „vândut” partidul lui Mircia Gutău. Cazan a subliniat că în prezent, AUR pare să fie controlat de Gutău în fiecare localitate din județul Vâlcea, și că voturile acestei formațiuni ar putea ajunge în final în contul PSD.

„Îndemn pe toți cei care cred în valorile autentice, precum biserica, tradiția și familia, să se alăture singurei forțe politice care încă mai face opoziție în Vâlcea, adică PNL. Orice vot dat AUR-ului se poate transforma într-un vot pentru PSD. Este momentul ca oamenii să înțeleagă acest lucru”, a mai adăugat deputatul.

El a insistat că nu dorește să facă jocuri politice, ci doar să aducă la cunoștință faptul că valorile în care cred mulți oameni par să fie trădate de AUR în favoarea unei alianțe cu PSD.

„Partidul în care ei cred a fost confiscat de către Mircia Gutău și PSD, inclusiv la municipiu. Adică Vicențiu Mocanu are blat cu Mircia Gutău”, a concluzionat Cazan.

Deputatul avertizează astfel că AUR ar putea pierde susținerea celor care cred în valorile pe care le promova în momentul în care își unește forțele cu PSD-ul lui Mircia Gutău.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *