Vâlceanul ”The Hammer Hit” Ciuma, a patra victorie la profesioniști

Pugilistul vâlcean Ion Daniel Ciuma a reușit să obțină vineri a patra victorie la profesioniști, în Gala ”Florian Fighting Championship”, la Zalău. 

Supranumit ”The Hammer Hit”, Ion Ciuma a boxat vineri, 24 mai,  în gala profesionistă de la Zalău, contra bosniacului Edus Dzambas, în cadrul categoriei mijlocii, 76,2 kg. Aflat într-o formă foarte bună, vâlceanul a reușit a patra victorie la profesioniști.

”Exact cum v-am promis, am reușit să bifez cea de-a 4 mea victorie în boxul profesionist, reușind să termin înainte de limită. A fost foarte pregătit și acum aștept cu nerăbdare următoarele provocări în cariera mea. În prezent am patru meciuri câștigate la puncte și două înainte de limita prin KO. Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin și celor care au fost prezenți la Zalău vineri, într-o seară foarte importanta pentru mine. Mulțumiri antrenorilor Liviu Ungureanu, Mihai Alin Barbu și preparatorului fizic Alex Panek, fără ei nu aș fi reușit! Țin să mulțumesc Clubului Sportiv Școlar Rm. Vâlcea și directorului CSS, Mihai Ioniță. Mulțumesc și familiei mele pentru susținere și pentru faptul că îmi este alături” a anunțat vâlceanul Ion Ciuma.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *